Mom Van

Att växa upp, jag hade en vän vars mamma körde en gammal, slå upp minibuss. Det faktum att det var gamla och fula var inte problemet. Det faktum att jag var rädd att jag skulle fånga en sjukdom varje gång jag satt sin fot i det, dock. Jag kom från en snygg bil familj, fläckar och juice lådor strödda överallt i hennes var helt främmande för mig och mer än en smula obehaglig. Jag skulle aldrig att köra en bil som hennes. Som lever som att ?

Tja, mig. Min bil är allt hon var och kanske ännu värre. Från utsidan ser det ut som alla andra något missbrukas minibuss. Men inuti? Det är dåligt. Mer än vad du ens kan föreställa dig.

Igår gjorde jag en inventering på innehållet. Du vet att jag är inte stolt över vad jag har blivit. Jag hoppas erkännandet är första steget mot tillfrisknande. Men jag måste erkänna, det är också lite av ett bra, leva så här. Jag är beredd på nästan vad som helst. Jag kan praktiskt taget live ut ur min bil, om det behövs.

Är du redo? Här är vad jag hittade:

• Två separata halvor av en jordnötssmör smörgås, tillsammans med fyra kex, en spridning av popcorn, hälften av en frukost bar, en härdad clementine och två halvfulla flaskor med vatten. (Mid-ride mellanmål, någon?)

• En strumpa, två omaka vantar och en tröja som inte längre passar något av mina barn. (Ska vi se en kall spädbarn på sidan av vägen, vi kan helt kom till räddning!)

• Fem tomma zip-lock mellanmål väskor. (Ja, du kan aldrig ha för många av dessa. För vad vet jag inte, men de kommer att komma till nytta på något sätt.)

• Två hårsnoddar. (Om Lily eller att jag plötsligt känner för sport-gris-svansar, vi är gyllene!)

• Sand och två granater. (Vi bor timmar bort från havet och har inte varit på stranden sen förra vintern, men det är inget som en påminnelse av solig himmel och havet fläktar.)

• En tub Neosporin och ett plåster. (Och du trodde att jag skämtade om potentiella bil-och kärlsjukdomar.)

• Otaliga tuggummi och granola bar omslag. (Där du annars tänkt att sätta tuggade tuggummi?!)

• Tre dollar i förändring. (Och, tänk, jag trodde att jag var pank. Betyg!)

• En bok till biblioteket som har varit försvunnen i 3 månader. (Jag visste Jag tittade överallt i huset.)

• En liten plast pumpa, en gammal flygbiljett, ett gäng av konst projekt och färgade på restaurang menyer och tre matchbox bilar.

Men, crème de la crème har en Bodine box liggande på golvet. Det har nu kommit att bli känd som "boogie låda". Varför frågar du? Tja, Evan har en härlig vana att plocka näsan i baksätet. Han är för långt för mig att nå över med en trasa och alla helvetet bröt förlora förra veckan när han hotade med att använda Ben ' s jacka för att torka av hans finger. Inför en kamp av episka proportioner, jag improviserade: Se till att rutan där, på golvet? Det är en boogie box! Använd dem! Så, det gjorde han. Och jag glömde att kasta bort det.

Jag berättade för dig. Det är dåligt .

Och innan du frågar: Ja, jag får tvätta bilen idag.

Och också, med flera desinfektion duschar. Du kanske vill göra samma sak efter att ha läst detta.

ADVERT

Lägg till din kommentar