Mirakel Förlossning

Under den senaste veckan, tre personer har sänt mig nedanstående video för en ung flicka att titta på inte bara de mirakel av förlossningen, men hennes egna jaget att födas. Jag blev tillsagd att "ha vissa vävnader praktiskt" och att det var "en av de mest vackra saker" jag skulle titta på.

Se för dig själv. (Eller bara titta på de första sekunderna för vad det handlar om.)

Kanske är jag bara kall och cynisk, men jag ville inte riva upp en bit.

Det är inte så att jag tror inte att förlossningen är vacker, eftersom andra än hela skoja om leverans bord och efterföljande mormor trosor, det gör jag. (Teoretiskt.) Men hade jag kunnat titta på min egen födelse erfarenhet som barn, eller ens nu, jag är ganska säker på att det skulle bära någon likhet i klippet ovan.

Det skulle vara mer sannolikt att leta något sånt här...

via giphy.com
via emotiongifs.com
via reddit.com
via tumblr.com
via tumblr.com

Vilket jag tycker är ett mycket mer lämpligt svar.

ADVERT

Lägg till din kommentar