Ett Fall av Mannen Kallt

För de senaste veckorna, jag har varit sjuk. Min hals har varit öm. Min näsa har varit täppt. Mina bihålor har varit ömmande och jag har varit hostar upp gröna skit oavbrutet (ledsen för det visuella.) Det är ingen tvekan om att med ett öra och strep infekterade son som insisterar på att permanent vistas upp i mitt ansikte att jag skulle bli sjuk. Att jag till slut gick på antibiotika för en sinus-infektion förra veckan och har långsamt varit på bättringsvägen. Tyvärr, precis i tid för min man att bli sjuk.

Nu, jag älskar min man. Jag tror verkligen att vi är tvillingsjälar, mitt liv skulle inte vara komplett utan honom, han är kärleken i mitt liv och allt skit, men när han är sjuk? Jag har visioner och högg honom upprepade gånger med vassa köksredskap och gör en körning för det med våra barn.

Vad? Han ger mig inget val.

Du skulle ha trott att han var döende igår. I själva verket, femtio år från och med nu (om Gud vill, när han är på sin dödsbädd, jag föreställer mig hans ansikte ser anmärkningsvärt på samma sätt som det gjorde för mycket av helgen.

Jag är sjuk, utropade han patetiskt. Knappt hemförlovningen upp energi för att komma ur sängen, han körde till Minut Kliniken för att få en dos av antibiotika och en hink med sympati. En timme senare ringde han klingande besegrade. De gav dig något, frågade jag. Nej, han kved. Den strep testet var negativt och hon sa att det inte kunde vara en sinus-infektion om det bara börjat.

Det är ett kall.

(En man-är kall.)

Någon, rädda mig. Vi kan inte överleva denna vecka. Antingen en av oss.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar