Glädjen Av Avvänjning

Min baby är 12 månader gammal. Han äter mer mat (och mer mat och mera mat...han är som en svältande skenande teenage) och omvårdnad mindre. Således, vår amning relation kommer snart komma till ett slut. Det är en glad/ledsen tid. Jag gillar att amma, men jag gillar också en hel del saker att jag ger upp eller reglera att göra det. Som att vara ensam i mer än 4 timmar åt gången, och inte behöva planera mina laster runt barnet äter schema. Så, jag ska fira hans avvänjning dag genom att hänge sig åt några av de saker som jag har missat. Huzzah! Jag kommer att:

1. Sömn senaste 6 på morgonen Även om barnet låter mig sova i, mina bröst inte. När klockan slår 6, tjejerna låt mig veta. Sover över. Måste lätta på trycket omedelbart. Måste mata barnet, pump, eller lida i sängen så jag låtsas att jag ska falla tillbaka för att sova. Ibland kan jag göra alla tre. Jag kan inte vänta med att göra inget.

2. Hoppa min mans ben. Kom ihåg hur 10 (Milt Grunt) Skäl att Amma Jag skröt om att ha oskyddat sex för barnets första 6 månader ? (Side note: massor av människor kallas ut mitt påstående om att exklusiv amning kan vara en tillförlitlig form av preventivmedel. Google "lactational amenorré" och du kommer att se att jag inte är full av det). Jag kunde ha, men de flesta dagar jag inte vill. Även den spännande och stygg utsikterna för oskyddat sex var i allmänhet inte tillräckligt för att få mig att gå. Fortfarande nu, i barnets andra 6 månader, jag är sällan trycker på för att gå. Tack vare amning, jag är för trött av att vara på hans vink natt och dag, min östrogen nivåerna är patetiskt låg alltså så är min libido, och efter att ha pojken ansluten till mina bröst hela dagen, jag är inte ofta på humör för sin far att ta sin plats där. Eller var som helst. Med andra ord, amning är mitt sexliv är mördare. Men efter att min dotter blev avvant, var det som om Spring Break i mitt sovrum under en månad. Med andra ord, avvänjning är assassin ' s mördare.

3. Sätta min pump i dustiest, mörkaste hörnet av vinden . Jag har ett hat-kärleksförhållande med min pump. Mest hatar. Så jag ska förvisa det till vinden och glömma det tills jag antingen ha ett tredje barn och begrudgingly gräva tillbaka, eller erkänna för mig själv att jag inte ha ett tredje barn och glatt ge bort det.

4. Har kaffe-och margaritas för frukost, lunch och middag. För att jag äntligen slipper att planera överdriven koffein och cocktail konsumtionen runt när barnet behöver för att amma.

5. Att köpa alla nya behåar. Mjölk bröst är härliga men efter mjölk bröst är det inte. Jag har inte varit underkläder shopping i åldrarna, så jag ska piggna till min ta-tas och mig själv genom att köpa nya super-smickrande på ett olämpligt sätt sexig MILF bras.

6. Kör fem timmar av oavbruten ärenden . Jag har vårdat och pumpas in gott om parkeringsplatser eftersom jag var förvirrad och trodde att jag kunde klämma en veckas ärenden mellan matning. Det är ganska jobbigt när säkerhet knackar på din bil fönster för att se till att du inte hölje smycken butik du har varit parkerad framför i 30 minuter. Det är ännu mer jobbigt när dina bröst är ute eller om det är en liten, okroppslig hand som sticker ut från under din tröja.

7. Att ta medicin för ingen anledning. Om jag är på Death ' s dörr och min läkare uttryckligen godkänner jag inte ta medicinen när man ammar. Men åh vad jag saknar det när jag har huvudvärk eller känner dig som skit på en pinne. Jag kommer alltså att ägna sig åt smärtstillande lycka för modern medicin för att även de mindre smärta och acceptabel fysiska besvär.

8. Klaga om amning saknas. Awwww/stöna. Ja, amningen gör mig trött och sexuellt apatisk, och det kan vara en total smärta i tush. Men det är också schemalagda bindning tid med en av mina favorit människor på planeten. Vad finns det att inte missa om det?

ADVERT

Lägg till din kommentar