Fan Att det Finns Barn Craft Kit

Ett ord: Döda mig.

Verkligen, jag skulle kunna sluta skriva just nu. Det är hur mycket jag hatar dessa jävla förpackad craft-apparater.

Låt oss börja med bilder på lådan, ska vi?

Oh my gosh! Se hur kul de är med i bilden! Vi måste köpa detta! Jag kan bara föreställa mig hur roligt detta kommer att bli, vilket gör en uppsjö av hårband och armband med glitter och klistermärken, knappar och horder av annan skit.

Innan jag vet det, odjuret är att sitta på min köksbänk och mitt barn är vid mina fötter och tigga till mig att få den "STÖRSTA LEKSAK NÅGONSIN' ur dess död grepp i en låda.

Jag för att hämta min slaktare kniv för att ta den jäkla lådan sönder, vilket tar ungefär lika mycket energi som jag kan tänka mig en femton minuters springa på löpbandet skulle. (Jag skulle egentligen inte vet det men eftersom löpbandet låter som ungefär lika roligt som en is plocka mina ögon.)

Jag avvika...

En gång har jag trampat, skivade, och fäller några tårar, jag kan öppna den onda craft kit. Jag omedelbart hälsade med fyrtioåtta vansinnigt liten, lätt att förlora, svårt att se charms, gnistrar och massor av andra vem-vet-vad-det-fan-det-är skit. Skit som lätt kunde ha varit inrymt i en soda pop kan snarare än en låda storleken av en portfölj. Och jag faller för det varje. enda. tid. Allvarligt, 48 slantar skulle vara lika spännande...och gör det också för en nästan femtio procent craft kit över en $19.95 en. Men mina barn är ÖVER MÅNEN. Jag går med på det, eftersom det är vad du gör 90% av tiden du är på föräldraskap ride— du går med på det.

Vi tar isär femton plastpåsar som hus 9 miljarder bitar (tillräckligt med plast för att saran wrap en Kardashian-förening) och lägga ut allt. Nio gånger av tio, glitter, klistermärken, knappar, SKIT, slutar upp fast på min kaffe/köksbord, fast i toppskarv område matta, till botten av våra fötter, eller intas av en av våra idiot hundar. När vi slutligen genom att fylla sade mästerverk, vi har mer glitter-lim fastnat för våra ögonfransar än vi behöver hålla i något tillsammans på den faktiska pannband.

Den enda gången jag tycks märka något glitter lim eller pendel som INTE fastnat på mitt soffbord eller mina hundars tarmar efter "Operation: Gör En Ond Pannband" är när jag försöker placera pannband på mitt barns huvud för skolan nästa dag. Vi gör det ca 10 minuter tills vi inser att limmet inte var helt torr och hon är kvar med stråk av lila glitter-lim fastnat i hennes hår och en knapp som fastnat på hennes panna. Sedan, ta bort pannband odjuret från hennes hår—som NU är torr. Hon börjar skrika...

...eftersom detta är "Allt är mitt fel'. För Att Jag....'köpte kit'...eftersom jag "trodde det var en BRA idé att bära pannband till skolan"....eftersom jag är "ansvarig för pannband inte vrida sig på samma sätt som de ser på rutan" ...så snyft historia går.

I slutet av kvällen lämnade jag städa upp tre tusen charms fastnat till golvet och försöker att dechiffrera om inte mina hundar behöver en resa till veterinären, ser att de är att bajsa ut glitter lim och knappen charm.

De företag som tillverkar dessa *awesome *** craft kit vet fan att det är föräldrarna som är kvar att räkna den här skiten. Jag svär att du, de kastar instruktioner i dessa kit helt enkelt för shits and giggles. Om en gratis GoPro Kamera kom med kit sheerly för att video tejpa oss att sätta den här skiten tillsammans—jag skulle inte bli förvånad. Samma sak gäller för alla leksaker som kräver det minsta av konstruktion.

Detta är anledningen till att jag alltid var ett fan av Melissa & Doug. 90% av deras leksaker kommer förmonterade. Jag gillar saker som kommer i en låda redo att spela.' Jag gillar min mat på det sättet också: "Redo att Äta.' Inget slår att ta ut en Kinesisk eller en tub av stekt kyckling.

Min dotter, Haydan, fick Barbie Dröm Hus till Jul, och jag var orolig för att min man kommer att placera sig själv i en mental institution efter fyra timmar av konstruktion. Tacka Gud för alkohol och en cool, samlas man. Annars, jag skulle besöka honom i Barbie Dream House Montering Psykiatriska Ward. Jag är inte säker på om att plats finns, men jag är säker på att jag inte är den första att ha de trodde.

Jag ger upp på craft kit. Jag håller mej till Michaels, där jag har kontroll över den skit som jag köper. Och, för att vara verklig, jag får mer för pengarna på Michaels än vad jag gör från en craft kit där lådan kostar mer att montera än den skit som är på insidan.

Du är klar lura mig, craft kit! Går framåt, jag är blindfolding mina barn när vi går igenom leksak del av Målet.

Relaterade inlägg: Ett Brev till Mina Barn Om Sina Konstverk

ADVERT

Lägg till din kommentar