Den Svåraste Delen av att Vara en efterlevande make

Arbetar med ekonomiska bekymmer och vvs och den dumma jävla datorn och disciplin och Tonåringens krossar det är verkligen svårt. De praktiska delarna av att vara ensam ansvarig för livet av en annan person är ibland krossning och kräver stora offer, men det är inte den svåraste delen av att vara en efterlevande make.

Den svåraste delen är att insikten om att ingen någonsin kommer att dela med mig av mina barn med mig på en cellulär nivå. Ingen kommer någonsin att se över rummet när hon gör något fantastiskt och känna samma typ av stolthet jag gör. Ingen kommer att älska henne så som jag gör. Den enda andra personen som var där HELA TIDEN är nu i en låda på min byrå. Den enda person som delar födelse historien (och, ja, den uppfattningen också) är inte längre i livet.

Jag är för närvarande inte dejta någon för att jag är en eremit, men i händelse av att ett mirakel sker och att jag plötsligt blivit mindre kritisk och fördömande och träffa en snubbe till i dag, han kommer inte att förstå att när jag säger: "jag vill bara att peta henne i ögat!! Vilken idiot!!" han är inte riktigt rätt att säga, "jag vet! Hon är en total idiot!!" Dansken kunde säga att hon var en idiot och komma undan med det eftersom undertill det är alla de där små cellerna som gör henne till en del av oss i ett väldigt fysiskt sätt, ett sätt som hindrar oss från att mening alltför djupt på vad vi säger när vi kallar henne en idiot.

När hon är 100% tonåring, en ny människa, frestas att kritisera hur hon tänker, agerar, eller klänningar, men han kommer inte att ha rätt att göra det. För att vara tydlig, att ingen egentligen har rätt att göra det, men någon snubbe som tror att han kan segla in här och infoga kommentarer bör nog bara vals till höger igen in på här. Det är svårt nog att höja en stark kvinnlig barn utan några konstiga man komplicerar saker med oombedda råd och åsikter. Jobbet för att vara Chef av Någon som bara har två lägen, av vilka den ena är för närvarande fylld av mig och den andra av minnet av en fars blomstrande röst och villkorslös kärlek.

Några Random Ny Kille kommer aldrig veta hur det känns att föräldern genom plötslig, oavsiktlig döden av den andra föräldern, och på det sättet han kommer aldrig riktigt vet Tonåring ELLER mig. Det kommer att bli svårt att hitta någon som förstår vad ångest ser ut och ännu svårare att hitta någon som kan börja att begripa upplever som känslor genom sina barn. Och om jag råkar möta en annan person som denna, kommer de att vandra genom sina egna smärtsamma moras.

En främling, en del nya dude, bara inte har de celler som binder min avlidne make och mig till våra barn. Att hålla en potentiell partner till denna standard är inte rättvist, och det ger ett tryck att den uppvaktning som ännu en död make har svårt att konkurrera med. Det är inte heller skäl för en hållbar relation, att veta att personen du är med får bara vara bidar sin tid tills Ungen är ute ur bilden.

Newsflash: Den unge är ALDRIG ute ur bilden. Maya Angelou sagt att ha ett barn är som att samtycka för att ha ditt hjärta gå runt utsidan av din kropp, och jag kan inte hitta en bättre förklaring av denna typ av kärlek. Barnet kan vara mindre på högskola eller ute i världen, men de är för evigt en del av dig på ett sätt som är verkligt och sant och oförklarliga. När någon kränker Barn, de är kränkande dig, även om du är den mest hälsosamma, de flesta icke-strävan förälder som inte lever med sina barn. Och förolämpning är inte ett köttsår, det är djupt, långsamt skorv, enkelt åter öppnas med minsta konflikt.

Gör detta smala min dating poolen till den lilla bäcken av änklingar som råkar ha barn? Mitt enda barn kan njuta av syskon, har begärt dem, i själva verket, bör jag bestämmer mig för att börja dejta igen. Jag har hört rykten om att änklingar är bästa dating material, som män tenderar att gifta sig i all hast (och ånger i fritid?) efter deras fruar dör. Att tänka på föräldraskap någon annans barn just nu, särskilt yngre barn, gör mig vagt sjuka och väcker sympati för eventuella framtida partners till mig.

För nu ska jag navigera den inre vatten pojkar som vill ta Tonåring till filmer, mekanik som tror att mitt kön gör mig till en idiot, och den ständigt närvarande vvs-frågor på min egen. Jag försöker att inte fundera alltför djupt det nyligen ritualer av dating, ändras eftersom de är sedan förra gången jag var singel och redo att mingla. Kanske om jag fokuserar på det extremt komplicerat och rörigt delar av dating som en änka, lite saker som kommer att arbeta ut sig. Som faktiskt lämna huset för att öka mina chanser av mänsklig kontakt i första hand.

Eller kanske jag bara ska bo i.

Relaterade inlägg: 5 Saker Män Bör Veta Om att Dejta en Ensamstående Mamma

ADVERT

Lägg till din kommentar