Den Kvinnliga Guide Till att Leva Med En Hårig Man

Shutterstock

Jag är gift med en mycket hårig man.

När vi träffades första gången, det första jag märkte var sin imponerande höjd.

Trevligt.

Nästa, jag tog del av hans röv.

Hot.

Den tredje saken jag lade märke till var att det såg ut som om han var en hårig kille, som jag tycker är förtjusande, men hans armar var konstigt saknar hår.

Intressant.

När jag fortsatte att studera honom, blev det uppenbart att han var rakning sin underarm hår—men inte varje dag—så det var alltid perma-stubb. Tydligen innan vi träffades, några dumma flicka berättade för honom att hans håriga armar var brutto-och att han borde raka av dem, och att han faktiskt lyssnade på henne. Min första agera som hans flickvän var att sätta stopp för det.

Jag bryr mig inte om behåring, jag tycker att det är manligt. Jag kommer särskilt njuta av Neanderthal-liknande upplevelse av att plockas upp och släpade ner i hallen med en hårig best som är grymtande enligt den stam av att bära mig. Jag gillar hur han är alltid varm och bete hans päls slappnar av mig. Håll käften. Det gör det.

Men, att leva med en hårig man också innebär att göra med vård och underhåll av sin allover päls. Jag har lärt mig att navel ludd, som egentligen är en sak. Min man tenderar att samla in stora mängder ludd i hans mage, vilket han så småningom drar ut och... kastar i golvet . Bollar av hår och ludd rulla runt huset som tumbleweeds.

Våra barn skrika "VAD ÄR DET för nåt?!" och klamrar sig fast vid mig som jag lugnt stroke deras huvuden och mumla, "Shhh, det är okej. Det är bara en tuss av Daddy ' s navel ludd."

Jag tycker bröstet och arm hår fast att barn som inte har sovit på pappas bröst. Jag tyst plocka från deras ansikten när dessa tankar ras genom mitt huvud: Det är inte hans fel att han är hårig. Han betyder inte att kasta på barnen. Kanske var det en fullmåne i natt. Jag grät hela huset, alltför långa, blonda hår. Kanske jag lämnar hår fastnat för barnet, och jag kan bara inte inse det. Är det någon annan som har detta problem?! FAN DEN HÄR SKITEN!

Ibland kan jag hitta hår som fastnat på mig efter att kura ihop sig med honom. Det är alltid en massa ludd i de lint fälla, och håret över handfatet och i badkaret. Dessa saker är att vänta.

Vad jag gjorde inte förvänta dig var den periodiska manscaping missöden. De har varit sällsynta, tack och lov—men när de händer de... hända .

Nyligen var jag i vårt hem, kontor skriva. Jag tittade upp för att se honom lutad runt dörren. Jag märkte att han var bar överkropp, men inte ge det en tanke.

"Hej."

"Hej."

Vi pratade en stund innan han slags hostade och trampade hela vägen in i vyn. "Jag behöver din hjälp med något," sade han. Jag tittade upp och gav honom min fulla uppmärksamhet.

"Jag rakade mitt huvud, du vet, som jag brukar göra, och jag var rakning min nacke gillar detta," jag såg när han härmade lagen, "och sedan, razor fick bort från mig, och ja...detta hände." Han vände sig runt för att visa mig sin rygg.

Flämtade jag.

Det såg ut som om han var klädd i en off-the-axeln tröja gjord av hår.

"Razor halkade, så jag har försökt att jämna ut det. Kan du fixa det?"

Jag satt i min stol, frysta med förvåning och skräck. Jag kunde inte skratta, jag kunde inte prata, jag kunde inte titta bort. Det fanns absolut inget att fastställa detta, om han var villig att raka hela sin kropp och bara börja om. Jag stirrade på håret pustande från hans överarmar som päls axelvaddar.

Om jag skulle skriva en bok med titeln Den Kvinnliga Guide till att Leva Med En Hårig Man det skulle vara den kortaste bok som människan känner till, som består av exakt en punkt, som skulle ange följande:

Vill inte förhandla. Raka ner honom omedelbart. Slutet.

ADVERT

Lägg till din kommentar