Utvecklingen av en Blogg

Jag har ofta sagt, Skrämmande Mamma som började som en baby bok när mina barn varierade i ålder från nyfödd genom förskolebarn. Det började oskyldigt som en blogg, men snabbt blev min livlina i en tid när det verkade inte andra mammor som jag kände i verkliga livet kämpade för hur jag var. Det var min tröst. Min gemenskapen. Min mentala hälsa.

Under de senaste fem åren, har jag tittat stolt som andra skrämmande mammor har vänt sig till bloggen för komfort, kamratskap och känsla av tillhörighet. Sedan början av min blogg, jag har försökt utveckla sajten till något mer än bara en plats att lägga mina egna personliga funderingar. Så mycket mer.

Övergången har skett successivt. Först presenterade jag Skrämmande Mamma Samhälle en plats där andra bloggare kan dela med sig av sina perspektiv på föräldraskap och responsen var överväldigande, med en sex månaders lång väntan-lista på tider. Sedan utvecklade jag Skrämmande Mamma Konfessionell så alla dessa skrämmande mammor som var i desperat behov av ett likasinnade gemenskapen men som inte var redo att lyfta den slöja av anonymitet kan dela med sig av sina berättelser. 273 000 dygn bekännelser senare, och berättelserna fortsätter att komma. Förra året presenterade jag Skrämmande Mamma anslagstavlor som idag fungerar som en online community för tusentals av (främst) kvinnor som, likt mig för fem år sedan, vet att det finns andra mammor där ute. Och genom Skrämmande Mamma, de har hittat en annan.

Tja, förändringarna fortsätter. Du kanske har märkt att du har inte hört mycket från mig de senaste veckorna. Istället har jag infört några nya författare — ibland tre varje dag — som är rolig och smart och hjärtskärande och vanvördig och ... bekant. Skrämmande mammor finns överallt, och deras kollektiva röster är så mycket mer intressant och underhållande än min singular perspektiv någonsin skulle kunna vara. Och så vad som en gång var min personliga blogg har utvecklats till en sann gemenskap för ofullkomliga föräldraskap. En plats där vi alla har våra säga. Som jag skriver i år fem av alla saker Skrämmande Mamma, min prioritet är att hålla föra till denna underbara community-innehåll som gör dig att skratta. Berättelser som får dig att nicka huvudet. Röster som gör att du känner dig mindre ensam.

Detta betyder inte att du har hört det sista av mig. Jag kommer fortfarande vara en av dessa röster; jag kommer inte vara den enda. Vissa veckor kanske jag har en hel del att säga, och andra veckor kan jag låta dig göra den talar. Mitt mål är att fortsätta att göra Skrämmande Mamma ett föräldraskap destination som ingen annan på nätet.

Och jag kan inte göra det ensam.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar