Den Dag Min Man Såg Berlinmuren

I Portland, sommar brukar inte börja förrän 5 av juli. Men detta året kom in med en smäll, med temperaturer som når mitten av 90-talet i mitten av juni. Vanligtvis skulle jag omfamna solsken när vi normalt har duschar, men denna veckan ska min man var i Europa för att arbeta som lämnar mig för att hålla ned fortet medan gräl en 100-kilos lab och en otroligt hektisk 16 månader gamla samtidigt som de arbetar på heltid för ett Fortune 500-företag.

Jag har varit på min hand under hans resor innan, så jag var säker på att jag kan hantera detta. Jag visste att värmen skulle vara en utmaning, men min dotters rum, har en portabel AC-enhet och jag var bra med lite svett. Men när hon vaknade vid 1 pa natten nummer två och skulle inte gå tillbaka, jag visste att vi var i trubbel. Jag hamnade föra henne till sängen med mig, där temperaturen läsa en ljuvlig 85 grader. Ingen av oss sov den natten, gungade och vrida i juni värme. Jag tror att hon till slut somnade runt 5 på morgonen så jag smög ut för att få ett träningspass blev det ca 20 minuter genom en 30-minuters DVD innan hon vaknade.

Jag satsar på ett par minuter av ensam tid att få klar, men istället tog jag alla av oss (inklusive vår hund, som inte kunde sluta flämtande) in i badrummet så jag kunde dusch. Jag hade en offsite att dagen där jag fick presentera, och samtidigt ville jag ser polerad och få en chans att räta ut mitt hår, det hände inte, så naturligt, otvättade lockar det var.

Som att jag sitter på golvet, halv-naken från duschen och leka med min dotter, min man FaceTimed oss från Europa.

"Titta, det är berlinmuren. Vi hade lite ledig tid idag, så jag är ute på upptäcksfärd."

Jag försökte uppmärksamma honom och att praktiskt taget titta på Tyskland och år av historia medan de samtidigt drar tamponger ur min dotters mun när helt plötsligt, hunden började spy. Jag tappade telefonen, be om ursäkt till min man medan skriker hundens namn och rycker honom i kragen för att få honom utanför. Medan jag var och hämtade honom i trädgården, min dotter skrek eftersom Mamma var upprörd, och jag tror att min man får eller inte får ha varit kvar på linjen, i Tyskland, i Berlin Vägg, lyssnade till sin hustrus morgon faller isär.

Jag hade äntligen fått alla dragit ihop och in i bilen när min man ringde mig tillbaka.

"Hur mår du?"

Jag anser mig vara en ganska stark, kapabel kvinna, men detta var för mycket. Att bryta ner i tårar, mumlade jag, "hunden, värme..."

"Vad kan jag göra?"

Jag tittade på klockan, jag visste att jag var några minuter från att vara sent till min offsite och fortfarande tvungen att få min dotter till dagis.

"Kan dina föräldrar kommer och installerar en AC-enhet?"

Vid 8:55, så jag dra in på parkeringen för min offsite (som började med en 8:30 frukost, som jag helt missat) så får jag ett sms från min far-i-lag att fråga vilken typ av AC-enhet som jag ville ha.

Jag försökte svara när du vandrar runt en golfbana ser till att mitt team möte. Jag gick in i mitt rum på 8:59, den sista personen att komma fram, den enda plats kvar att intill vice ordförande. Det är klart att alla hade väntat på mig att komma fram, så jag snabbt satte sig ner och drog ut min bärbara dator samtidigt som du försöker att flytta från frazzled mamma till en framgångsrik affärskvinna. Min telefon fortsatte att blåsa upp med frågor från min far-i-lag och texter från min man checkar in.

Jag bad om ursäkt för att VP, att kort berätta om min morgon, och han verkligen tittade på mig och frågade tyst om att jag behövde lite tid för att gå ut och ta hand om saker och ting. Som ny medlem till teamet, jag tackade honom artigt avböjde och försökte ta mig samman för att skildra bara en liten bit av professionalism. Men nu, hela gruppen var ansträngande att höra våra samtal, de försöker att lista ut vilket håll var upp. Så jag delade hela resumé av min morgon, sannolikt knöt mig själv som den galna mamma under hela min tid på det här laget.

Resten av dagen var händelselös. Jag gjorde det genom min presentation och daghem pick-up, och tack vare mina fantastiska svärföräldrar, ett kallt hus. Nästa morgon, min chef frågade mig hur dagen gick, och som en mamma själv, jag trodde att hon skulle uppskatta min berättelse. När jag hade fyllt henne på detaljer om min dag, hon hade tårar strömmande nerför hennes ansikte och skrattar så hårt att hon grät.

"Jag skrattar inte för att göra narr av dig," sade hon. "Jag skrattar för att jag har varit där också."

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar