Ropet från Tidigt Stiger Förälder

Det är 7:23 AM och jag har redan varit uppe i en timme och åtta minuter.

På en vändning Lördag .

Före 7 startar är absolut inte tillåtet i vårt hus, men de verkar fortfarande vara det som sker, trots att ingen i deras rätt sinne skulle någonsin vilja stöta på mig när det är fortfarande en sex på klockan.

Så här är jag. En timme och 10 minuter i dag. Önskar att det var över redan så jag kunde gå tillbaka till sängen.

Men, det är det inte. Så här är vad jag ska göra i stället:

1. Gråter. Det är ok att sörja lögn-och jag kommer aldrig att ha igen.

2. Beräkna barn värde på eBay, för att inte nämna 'morgonpigga' del.

3. Förbanna alla grannar vars hus fortfarande i totalt mörker.

4. Det är beklagligt att ha sett "bara en mer" avsnittet av Breaking Bad på kvällen.

5. Kontrollera Facebook och Twitter och få kontakt med andra insomniacs föräldrar.

6. Att utarbeta regler, belöning diagram och incitamentsprogram för att hålla barnen i säng förrän 7:00 AM (dessa kommer att överges av nästa helg när de kommer att misslyckas kapitalt och jag ska börja det hela, förlåt igen).

7. Att äta frukost. Även om detta betyder att jag kommer vara som serverar lunch vid 10:30 AM.

8. Utarbetandet av ett e-postmeddelande till Fisher Price talar om för dem att deras barn klockan är skit. Att mitt barn inte räknat ut hur man "föra solen upp" på dag två. Solen nu visas slumpmässigt på 4:00 5:00 och 6:00.

9. Föreställa sig alla de saker jag skulle kunna uppnå med ... Om jag inte var så jävla trött.

10. Slumra till. Och upprepa. För resten av dagen.

Se dig i morgon vid 6:00 AM, gott folk!

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar