De Varnande Sex Historien Förmodligen Kommer jag inte Berätta det för Mina Döttrar

När jag undervisar mina flickor om kärlek och sex, jag kommer att gå långt utöver fåglar och bin. Jag vill lära dem om förtroende för, lita på din magkänsla och stanna sann mot dig själv. Jag vill rädda dem från att lära sig allt den hårda vägen, så omöjligt som det låter.

Att fundera över min egen pinsamma sexuella förflutna, jag är inte precis fyllda med skam så mycket som en djup önskan att gå tillbaka och smack mig upp huvudet. ( Men inte röv . Du kommer att se varför. )

Direkt efter college, var den lättaste tiden i mitt liv hittills, eftersom det verkade som om hela världen var ung, som finns tillgängliga och ser (och inte i en böjd över, att få carpel tunnel från att dra Fnöske sätt). Jag var ständigt möte dudes. Jag kunde gå till en dive bar efter midnatt och fortfarande plocka upp en välutbildad Wall Street kille, eller jag kunde plocka upp bartender. Men för tillämpningen av denna historia, en Wall Street-kille.

När jag såg Tim, han hade redan tagit av sig sin jacka och lossade hans slips. Jag gillade hur hans hår floppat över hans panna, som belyser hans vilda ögon och sprit-rodnade kinder. Han frågade efter mitt nummer vid 3 på morgonen och används av 11 på morgonen samma dag som vår middag dag.

Jag bar min perfekta första dagen outfit: en lång-sleeved, semi-konservativa top, valt att kompensera en mycket kort, flippy svart mini kjol och jätte högklackat. Jag var själv medveten om min längd (knappt 5-fot-2-tum) och rutinmässigt bar sky-höga plattformar. I grund och botten, jag såg ut som en preppy strippa.

Tim tog mig till en italiensk dyk i East Village. Vi kände inte varandra väl och konversationen var inte exakt som rinner, men jag tyckte fortfarande att han var söt. Efter några glas flytande mod, jag ursäktade mig för att använda badrummet. Tyvärr var det ligger ner för en brant, smal, betong trappa av doom.

Med tanke på min berusning och instabila skor, skulle du antar att jag kanske tog tag i räcket till stadig mig själv. Det gjorde jag inte. (Jag måste ha varit kramade min koppling.) En häl sköt ut från under mig, min kjol flög upp och jag landade hårt på min röv, som smackade flera steg på vägen ner tills min fart långsammare. Smärtan gjorde mina ögon vatten. Jag ställde mig försiktigt och gnuggade anbudet kinden som jag trodde var på väg att bli gult och grönt på sin väg till svart och blå.

När jag återvände till bordet, nu maskering med en mjuk, jag säger inte ett ord om mitt missöde. Nada. Idag är jag skulle ha varit i skratt genom tårar, vänder min olycka till en rolig historia som kanske har brutit isen och snabbare att lära känna varandras sanna jag. Men ung jag var förödmjukad. Ung jag ville bevara min mystik och vara den typ av cool tjej som aldrig skulle förlora sin fot på en trappa eller i livet. Ung jag inte har en aning om.

Som jag nämnt, min dag och jag knappt kände varandra, så det naturliga nästa steget för mig var att gå tillbaka till hans lägenhet och få naken, naturligtvis. Kön, från vad jag minns, var tillräcklig. Men vid en viss punkt i målet, Tim gjord som en framtida Christian Grey och började smiska min nakna röv—rätten på nytt blåmärke.

Det är otroligt att jag inte svart ut från smärtan. Det är mer otroligt att jag inte stoppa honom. Jag låter detta relativ främling–som verkligen hade ingen verksamhet kommer S&M rutt på en första dejt till att börja med–att skada mig. Naturligtvis, han visste inte var han skulle såra mig. Han visste inte mig alls. Jag kände mig ännu mindre.

Jag tror att jag så småningom lyckades rulla under honom, som fick mig ur vägen. Den blåmärke läkt innan vår andra dejt. Våra romantik fizzled efter tre månader, vilket faktiskt är en ganska lång tid att dejta någon utan att någonsin visa honom den riktiga du. Ironiskt nog, en av de saker som kära Tim till mig var den natt han lagade och förstört vår middag med toxiska nivåer av salt. Jag kramade om hans brister och samtidigt döljer min egen.

Nu när jag är över 40 och en mamma, jag känner mig både skyddande och synd mot den 24-åriga flicka som var så osäker, att hon inte kunde stå upp för sig själv, särskilt liggande. Jag vet att mina döttrar kommer att behöva göra sina egna misstag, men jag skulle verkligen älska att hindra dem från att göra min. Om bara det fanns ett sätt att berätta den här historien utan aga delar.

Åh, vad är det du säger? Genom att skriva detta för Internet, jag har i princip sa till dem redan? Jag vet inte—Webben är en upptagen plats. För att hitta denna 2015 relik en dag, mina barn kommer att ha Google mitt namn plus "pinsamt" och "sex." Skit.

Så, döttrar av framtiden, vet att Mamma var ung en gång också, och detta är vad jag lärde mig: Ditt välmående är så mycket viktigare än din bild. Vara säker. Lita på din magkänsla. Bor sann mot dig själv. Och håll i räcket på trappan, snälla.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar