Den Bästa Thanksgiving Fyllning

Jag har försökt att göra detta inget vitt mjöl skitsnack för de senaste månaderna. Vissa dagar är bättre än andra. Bröd, jag kan lätt stå emot. Pasta? Inga problemo . Kex, kakor, flingor? Bit av kakan. Men fyllning? Jag har inget motstånd för fyllning, speciellt här. Det är en bra sak jag bara göra det några gånger per år. Det började med ett recept från Tyler Florens, men jag fixade det nog som jag är nu bekväm att kalla det mitt eget. Det är super lätt och riktigt, riktigt mumsigt. Jag har också lagt tranbär, nötter, korv... gå vidare och göra det din egen.

Den Bästa Thanksgiving Fyllning Ingredienser: • 2 msk smör • 2 dl hackad lök (Visste du att du kan köpa dessa redan hackad i frysen avsnitt?!!! Jag upptäckte just detta och inte tror timmar och tårar så har jag slösat bort att göra det själv. Hur gjorde jag bor 30+ år utan denna kunskap?) • 1 dl hackade äpplen • 1 kopp hackad selleri • 1/2 dl vinbär • 1/2 dl pekannötter • 6 stora majsmjöl muffins, tärnad • Näve färska salviablad, hackad • 1 ägg • 1/4 dl vispgrädde • 1/4 dl kycklingbuljong • Salt och peppar

Värm ugnen till 375 grader. Smält smör i en stekpanna över medelhög värme. Tillsätt lök, selleri och äpplen och koka under omrörning, ca 15 minuter, tills den är mjuk och karamelliserad. Tillsätt salvia och skrapa i en stor bunke. Lägg majsbröd bitar och krydda med salt och peppar. Blanda tills väl kombineras, lägga vinbär och pekannötter. I en separat skål, vispa samman ägg, grädde, och stock, och blanda med majsbröd. Rör fyllningen tillsammans och sånt hålighet i turkiet eller i en smörad ugnsform i ca 45 minuter. Förtära.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar