Den Bästa Delen av Jeter matchen Var inte Hans Spel-Vinnande Hit

Det var några saker som jag visste skulle komma som skulle vara häftigt – det mullrande och en slags haunting ljudet av hela arenan skanderade hans namn unisont i flera minuter, på det sätt som de gjorde för Paul O ' Neill i Spel 5 av 2001 års World Series, när han stod i rätt fält i toppen av den 9: e och du kan berätta att han inte riktigt vet vad de ska göra. Vi hade bara spelat det klippet på YouTube ett par veckor tidigare.

Jag tänkte (och hoppas) att det kan finnas en scen som förra året när Mariano Rivera bara kollapsade i Jeter och Andy Pettitte armar, skrålande okontrollerat – och massor av oss Yankee fans halsar fick knölig också.

Och sedan jag hade tur med slumpmässighet av själva spelet, vilket gav en överraskning och drama som bara idrott. Du har sett alla dessa höjdpunkter nu. Det var vansinne och ringkastning. Och vi såg även riktiga mänskliga känslor från Jeter. Äntligen.

Men för mig, kanske nu jag stannade upp och reflekterade mer än någon annan var i Jeter presskonferensen efteråt. En reporter frågade honom vad han menade med "Mitt Sätt" i hans senaste Gatorade kommersiella. Jeter svarade:

"Jo, jag vet att det finns en hel del människor som har mycket mer talang än vad jag gör. Inte bara under min karriär. Inte just nu...Men jag kan ärligt säga att jag inte tror att någon spelade hårdare."

Och då han stannade bara något och upprepade förra åsikter, om så bara för att understryka denna punkt.

"Jag bryr mig inte . Kanske lika hårt. Men jag tror inte att någon hade mer av en insats. Varje dag jag gick ut där jag försökt att ha respekt för spelet och försökte så hårt som jag bara kunde."

Jag hade slutat inspelningen av nu, tyvärr. Och ändå var det något – inte bara i ämnet av vad Jeter var att säga, men i bombsäkert sätt han sade det – att jag ville ha mitt barn att höra.

Vid en första anblick, och kanske för en hel del människor, hans svar verkar precis som en av dessa överutnyttjas, banala klichéer du höra ofta, särskilt i sport. Men det kändes inte som det till mig igår kväll. Det kändes som om hela historien.

Jag vet hur cool, lugn och koppling Jeter var-och är – och jag älskar honom för det (och 5 ringar). Men mer än något annat, jag kommer tänka på honom som exempel på storhet genom stabilt. Killen som förstod att även han kan vara shortstop för New York Yankees, han var fortfarande fungerar (även när han spelade). Killen som inte bara arbeta hårt, men som arbetat hårt varje dag . Det är något väldigt fn-hjälte-som i allt detta, men jag tror att det är vad så många av oss Yankee fans älskar honom för.

Särskilt för oss fans i Bharara familj. Där finns även min bror Preet (som är Usa: s justitieminister för Södra Distriktet i New York). I en intervju nyligen, Charlie Rose bad honom att utarbeta mer om en linje från Avlidna att Preet hade nämnt i sitt inledande adress vid Harvard Law School tidigare i år (Mark Wahlberg är "jag är killen som gör sitt jobb. Du måste vara på den andra killen.") Bland andra saker, Preet tog upp Jeter:

"Alla stora saker är uppbyggda av små saker och små saker... Folk pratar om Derek Jeter...Vad är det för imponerande om Derek Jeter? Han har ett fantastiskt rekord. Men det är det varje dag, dag in och dag ut. Aldrig saknas en praxis...att Sätta ditt huvud ner och få det gjort."

ADVERT

Lägg till din kommentar