De Bästa av Intentioner

Ben ' s 5: e födelsedag fest var dag. Trots alla mina ansträngningar för att göra den till den bästa festen någonsin, det gick ner, utan tvekan, den värsta partiet jag någonsin kastas. Kanske det värsta partiet någonsin deltog. Av någon. Någonsin .

Det var en dålig start när Spiderman hyrde jag kom 30 minuter för sent. Snarare än att vara uppfyllda med flämtningar och squeals som jag hade hoppats, möttes han med skrik av "du är inte är verklig!" i ett rum för fyra-och femåringar. Istället för att komma beväpnade med super träningsredskap som vi pratade om, han var tomhänt och hade ingen aning vad jag ska göra med gruppen. Han kunde inte ens uppbåda upp en bra omgång tag. Barnen tillbringade hela tiden försöker att klä av honom och han var mindre än roade. Alla tittade på sin klocka som bara väntar på att det ska ta slut. Det var ganska hemskt. För att uttrycka det milt.

Men Ben hade skitkul. Han älskade att ha sina vänner över, han älskade att göra uddar, han älskade den lame-ass Spiderman och han älskade sina cupcakes. Han var precis så glad som jag hoppades att han skulle vara. Min söta, söta stora lilla pojke.

Så, vad fan det var mitt problem? Ben var den person jag kastade hela partiet för. Hans söta lilla leende var allt som verkligen betydde något, så vad var den stora affären? Varför var Jag någon som kan hitta humor i det mesta, helt unamused av denna situation? Inte bara var jag inte roade, men jag var arg som fan. Arg, ledsen och besviken. Ja, efter det var över, jag kan ha grät.

Och det hela fick mig att undra: Vem var jag verkligen försöker att imponera på? De föräldrar som var där? De andra barnen? Min man? Du killar? Förmodligen en blandning av allt ovanstående, men varför är jag inte riktigt säker på. Idag var allt om Ben och han var den lyckligaste lilla pojken i världen, precis som jag ville att han skulle vara.

Det verkar som om någon kan ha lite att växa upp att göra.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar