Det Bästa Kugel Receptet Någonsin

Hanukkah startar ikväll och jag är redan helt över det. Först av allt, det är bara sätt för tidigt i år– vi precis ätit turkiet för crying out loud– vem vill tänka på att öppna presenter redan? Plus, mina barn är allvarligt driver mig galen med non-stop presentera prata och jag kan inte ens föreställa mig den bortskämda brats de kommer att vara i slutet av åtta natt fest. Som bara råkar sammanfalla med Evan ' s födelsedag nästa vecka. Oy.

Men, för att hedra the festival of lights, vill jag gåva du med ett recept i min hand. Denna typ av gåva som fungerar bra för dig, eftersom jag är världens sämsta omslaget i alla fall...

Nu, om du är en icke-Jude, det finns vissa livsmedel som du bör hålla dig borta från. Gefilte fisch och hackad lever kommer att tänka på– du kan leva ett komplett och meningsfullt liv utan att någonsin smaka dessa. Det samma kan inte sägas för Matzo ball soppa, potatis latkes och varma ur ugnen barkis. Vissa livsmedel överskrider religion och om du inte är bekant med någon av dem, är det dags. Gå nu. Kör! (När du är klar med att läsa detta, menar jag.)

Kugel är på detta som liksom faller i mitten. Varje Judisk person jag har gjort mina recept säger att det är den bästa de någonsin haft, men icke-Judar är snarare förbryllad av den söta nudel pudding som inte är en efterrätt utan snarare som en sida skålen. De flesta typer av spela runt med den, har aldrig riktigt omfamna sin godhet.

Jag slår vad om du kommer, dock. Här är min bästa kugel receptet någonsin...

Du behöver:

1 paket äggnudlar, kokta och avrunna 1 pint grekisk yoghurt eller gräddfil 1 pinne smält smör 1/2 lb keso 6 ägg 1 dl socker 1/2 dl brunt socker 2 teskedar vanilj 1 dl torkade tranbär graham kracker smulor

Blanda alla ingredienser, förutom graham kracker smulor och lägg den i smord 9 x 13" - gryta. Strö graham kracker smulor på sista. Koka i ca en timme (eller tills den är bubblig och krispiga på toppen) vid 350 grader.

De färdiga bilderna är inte så imponerande, men jag tror att du kommer att gilla det.

Happy Hanukkah, mina vänner.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar