Det Bästa Glass-Tårta

Evan fyllde fem igår, som jag inte ge honom tillåtelse att göra och är inte så glad att han gick vidare och gjorde det ändå. Men, min älskling ville att jag skulle göra honom en glass tårta till sin födelsedag, och vad mitt barn vill, mitt barn får.

Jeff har länge pratat om en "Yodel Paj" från hans ungdom. Gillar alla hans familj recept det bestod av tre ingredienser: Yodels, glass och hot fudge. Jag är säker på att det var bra, men jag var också säker på att det skulle vara bättre. Istället för att använda glasburk hot fudge, jag gjorde min egen. Och jag råkade ha både vaniljglass och Oreo 's, så jag krossade dem upp och fiffla upp några Oreo glass med Oreo' s än någon butik köpte glass någonsin skulle skryta med. Också? En hjärtattack i en skål.

Jag önskar att ni alla kunde smaka på den, eftersom det är ganska otroligt. Om du vill ge det en chans, här är vad du behöver...

Två lådor Yodels (eller Schweiziska mellanmål kakor), varje skär i sex skivor

Två liter glass oavsett smak du vill ha, rumstempererat

Hot fudge. Du kan använda två burkar, men jag tror att det faktum att det var en hemmagjord var det som gjorde detta så bra. Det tar fem minuter.

{Hur jag alltid göra mig: låt Sjuda 1 behållare sötad kondenserad mjölk, 1 påse semi-sweet chocolate chips, en osötad kvadrat med att baka choklad och 1 msk smör tills den smält. Blanda i 1 msk av vanilj. Det är det.}

Sedan kan du bara lager. Börja med Yodels, lägg på glass och sedan hot fudge.

Repetera tills du når toppen av skål, strö med alla de choklad flingor som har fallit bort under skivning, och sedan klistra in den i frysen ett par timmar till fast det upp.

Barnen bokstavligen slickade sina tallrikar, och som innehåller Jeff. De har redan bett att jag gör det för alla andra födelsedag i år, som är bra med mig eftersom jag inte kan koka det eller förstöra det genom glasyr för tidigt.

Grattis på födelsedagen, min söta pojke.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar