Bandet-Stöd Missbruk

Jag har ignorerat den tillräckligt länge.

Jag har blundat, jag har skrattat åt det och jag har till och med stött den. Men tiden har kommit för mig att se sanningen i vitögat. Den fula sanningen.

Min fyra år gamla har ett beroende... Och det är mitt fel.

Det började oskyldigt nog."Jag har en boo-boo," uttalade han, förra året, hans ögon som väller med tårar. Jag inspekterade hans knä, men det var ingen klippa eller skrapa för att hittas.I ett försök att hejda tårarna och gå vidare med middag att göra, har jag offrat en Captain America prydd bit plast.

"Mår du bättre?" Jag frågade som jag kysste hans gräs färgade hud.

Ja, han nickade. Alla bättre.

Och det var allt det tog. I ett ögonblick, en missbrukare var född.

Lily och Ben var olika. Starkare, kanske man kan säga. De förstod skillnaden mellan en klippa som krävs bandage och en som var helt påhittade. De kunde stå emot samtal av Johnson & Johnson från medicinskåpet. De njöt se sina fingertoppar och tår. Deras ögon inte tändas på en ny karaktär, som pryder en låda eller medicin skåp till en väns hus. Evan, men var inte så lycklig.

Bevisen finns överallt. Jag tycker att kasseras, smutsigt bandage på golvet, fast på min jeans och vadderat upp i mina lakan. Under sommaren har han utvecklat tan linjer enligt vilka imaginära skada han täcker. Det är skrynklade upp omslag nedskräpning mitt badrum golv, bevis av den brådska med vilken tillämpning som tog plats. Han gråter när de ryckte ut, men undrar genast efter en ersättare. Han kan helt enkelt inte motstå sin lockelse, och jag kan helt enkelt inte motstå att köpa dem.

Så, här är vi, med en halv-box en dag vana och ingen att skylla på utom mig.

Tja, mig, och den person som tänkte på att sätta jävla tecken på Band-Aids till att börja med.

ADVERT

Lägg till din kommentar