5 Skäl Till Varför "The Bachelor" Är Mer Än En Guilty Pleasure

BachelorABC / Instagram

Jag har en hemlighet, något som jag har aldrig erkänt att de flesta av mina vänner låt ensam upptagna till tusentals dömande människor på internet, men det är dags att rensa. Vikten är för tung och kärlek är för djupt.

Jag älskar Kandidatexamen . Inte Ben H. själv (den nuvarande kandidatexamen), jag menar bara visa sig. Jag älskar det, jag längtar efter det, och jag räknar ner timmar tills säsong 20 premiärer Måndag 4 Januari .

En flickvän som fick mig hooked på denna show of filth några säsonger tillbaka, och jag kan inte ens ihåg vad min Måndag nätterna bestod av innan jag blev en del av "Bachelor Nation." Jag ryser vid tanken på hur meningslöst mitt Måndag nätterna var, post- Kandidatexamen beroende.

Jag brukade prata galen skit om denna visa, och åh, hur tiderna har förändrats. Jag vill aldrig gå tillbaka till Kandidatexamen -mindre måndagar (om det inte är en paus mellan årstiderna—det finns egentligen ingenting jag kan göra åt det förutom att vara arg och otålig medan du tittar på Dansa Med Stjärnorna ).

De flesta av min mamma vänner är antingen beroende av att Kandidatexamen eller var någon gång i sitt liv, och jag vet precis varför. Nedan listas några av de viktigaste anledningarna till att mödrar rikstäckande hålla kommer tillbaka för mer varje Måndag natt.

1. Kandidatexamen är säker drama.

Jag har aldrig varit en som gillar drama. Drama stressar mig och jag hatar overthinking saker, särskilt grova känslor. Ew.

Men, som en stay-at-home-mom, drama, som inte innebär liten människa bajs är mycket gles. Vi har inte chefen drama. Vi har inte klienten drama. Vi har bara baby, barn och tonåring drama. Ibland har vi make drama, men det är aldrig kul och oftast över något dumt hur man laddar diskmaskin på rätt sätt. Nu när jag inte önskar att jag hade mer drama i min liv, jag säger bara att jag gillar att titta på det känslomässiga kaos som är Kandidatexamen från min vilstol, bär min favorit säckiga träningsbyxor, när man dricker vin. Det är min vecko-dos av vuxna drama. Plus, jag kan prata alla smack jag vill eftersom jag är skyddade av min TV-skärm.

2. Kandidatexamen är spel utan pengar.

När jag tittar på de två första avsnitten av Kandidatexamen det är som att jag håller på att sätta ihop en fantasy football team. Jag försöker att förutsäga vilken damer har faktiskt en chans, som damer kan vara på droger, och som damer kommer att gå hem först eftersom de är galna, för känslosam eller för berusad för att falla i kärlek. Den bästa delen om att den här klänningen bär fantasy football league: jag kommer inte att förlora några pengar. Hur fantastiskt!

Du kanske tänker, Tja, det är hemskt av dig . Nej, nej. Kom ihåg, dessa damer bokstavligen undertecknat för detta. Dessa kvinnor provspelade för att bli dömda, förtvivlad och satsa på. Vissa till och med sluta sina jobb och lämnade sina barn. De ville detta, och de fick det. Jag bara ge dem vad de ville ha—en cheerleader. Ett dedikerat fan, om du kommer. Jag är här för att gråta med dem när deras tonas rumpor får förkastas, och jag är här för att skratta med dem när de har en garderob fel eller säga något dumt.

Kom ihåg: Dessa tävlande få från denna erfarenhet i slutet. Får de en betydande del av Instagram följare och de flesta starta en blogg. Alla vet att bloggare är riktigt cool.

3. Kandidatexamen har en skärbräda-block slut.

Alla älskar vad jag kallar "en skärbräda-block slut." Varje vecka, lite tårögd lady får skickas hem tomhänt och vi får titta på. Varje vecka, vi får tänka, w ell, det är pinsamt och fortsätter att gå om att leva våra liv även efter att ha bevittnat en tragisk upplösning. Jag menar vi var i princip det.

Det är bara något speciellt med att veta att någon är toast i slutet av detta två-timmars-show. Återigen, vi är alla spel på vem som attraktiv del av toast kommer att vara.

Verkar hårda? Kom ihåg, de skrev upp .

4. Kandidatexamen är en gemenskap.

Mammor älskar gemenskapen. Varför tror du att det finns 1,8 miljoner Facebook mamma grupper? De njuta av kamratskap, och det är mycket starkt inom Kandidat-Nation. Jag har tre damer som jag ständigt sms: a medan du tittar på showen—den ena är min egen mamma. Jag fick min mamma hakade på vad hon kallar, den smut visa, och nu är det så roligt att diskutera vår kärlek förutsägelser som en familj.

Bevittnar tragiska upplösning i öknar och tittar på kvinnor att gråta i limos är vad som ger denna familj närmare varandra på måndag nätter. Tack, mina damer. Ledsen om din känslomässiga kval.

5. Kandidatexamen lämnar alla gifta kvinnor känner tacksam.

I slutet av varje avsnitt, jag är bortom mentalt dränerad (om det var en tråkig episod, som hände för många gånger under Juan Pablo säsong). Alla mina vinet har förbrukats. Min söta behandla är sedan länge borta och har redan gjort ett nytt hem för sig själv i en av mina skinkor. Och jag har kvar känslan tacksam.

Tacksam . Tack gode Gud att jag är gift . Att vara en av de tävlande på Kandidatexamen verkar ansträngande och fysiskt smärtsamma. Jag är fortfarande försöker sätta på riktiga byxor varje dag, så det är absolut ingen chans i helvetet att jag skulle kunna klara av att bära högklackat, balklänningar, och makeup varje dag för flera månader.

Jag är tacksam över att jag är gift och klädd i billiga activewear. Jag är ännu mer tacksam över att min man älskar denna makeup-mindre ansikte och inte skulle våga lämna mig i sanddynerna medan han flyger iväg i en helikopter.

Bonus: Jag behövde inte ens visa upp en udda talang eller klä upp som en cupcake för att få hans uppmärksamhet.

Se? Det är all känsla nu, inte det?

Om du inte titta på Kandidatexamen , är du verkligen saknas ut. Jag säger inte att det är på distans anständig tv, och det är definitivt inte för hela familjen bildupplevelsen, men holy cow, är det underhållande.

Om du för närvarande saknas en guilty pleasure , Kandidatexamen kan det vara det. Häll vin och placera dina insatser. Ben H. söker sann kärlek i alla de platser som han berättade att se. Eftersom det är romantiska och realistiska!

Säsong 20 premiärer Måndag natt, 4 januari, kl 7 p.m. CT på ABC. Så att ingen ens tänker på att ringa mig från 7 och 9 p.m .

BachelorABC / Instagram

Här, Ben vill att du ska ha den.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar