Asshole Väska

Jeff har alltid varit spender i vårt äktenskap. Inte för att jag hatar någonsin att spendera pengar, utan för att han älskar det så mycket att om jag gjorde så bra, vi skulle vara helt pank. Så, jag nypa slantar och klipp kuponger och dela ut varningar om statusen på vårt lönekonto bara för att göra upp för sina utgifter vanor. Det är inte roligt, men någon måste göra det. .

Ja, jag är en martyr. Och, även en bit av nag. Men, jag har inget val!

Hur som helst, förra veckan Jeff var ett asshole. Visserligen, Jag har varit en smula svårt att ta på sistone, mellan hunger smärtor tack vare min årliga januari kost och ångest attacker över min bok, men ändå. Han var obestridligen en skitstövel. I själva verket var han sådana en skitstövel, att jag var tvungen att vidta några åtgärder.

Jag ville inte att känslomässigt äta en brownie? Nä.

Tråkig min ilska med ett glas eller två av vin? Eh.

Köra runt kvarteret? Snort.

Mitt hjärta slog av vrede och min rumpa, stadigt på soffan. Hur kunde jag lugnt ta ut min ilska på honom, just då och där?

Och då slog det mig: jag kan handla. .

Jag har letat efter en ny väska för flera månader, att jämföra priser och tyger och storlekar. Läder? Tyg? Slouchy? Hård? Det var så mycket att tänka på att jag inte hade kunnat fatta ett beslut, men just nu, inget av det som betydde något. Allt jag ville göra var våldsamt tryck "köp "och väntar med spänning på UPS: en lastbil. Det var helt ur karaktär och en komplett rush. För första ti mig i hela mitt liv, kände jag faktiskt nöje snarare än skuld över att göra ett köp. Det kändes bra . Farligt bra.

Ta det, skitstövel, tänkte jag. Låt oss se hur du gillar att vara på den andra sidan av saker och ting för en förändring. .

Väskan kom igår. Jag beundrar det och bestämmer sig för en eventuell hämnd sko köpa nästa gång fick han mig på nerverna när Jeff gick i från jobbet. .

Är att den nya väska? frågade han.

Ja, jag gloated, och jag kärlek det. Så där!

Det ser bra ut på dig, svarade han. Bra val. .

Du är inte tänkt att som det, väste jag, som min tidigare spännande och efterlängtade väska förvandlas till inget mer än en dyr, oseriöst köp.

Läder plötsligt såg tråkig och att det inte passar in i skurk i min arm ganska så bekvämt som det hade innan. Det var bara... en väska. En som inte verkar vara värt det i alla fall. Jag låter det falla tillbaka i rutan, besegrade. Idag är det som kommer att resa tillbaka till lagret där det kom ifrån och det kommer att vara slutet av den.

Asshole.

ADVERT

Lägg till din kommentar