Konsten Att Kissa I En Kopp När Du Är Gravid

En gravid kvinna som tillbringar 10 av 10 besök hos läkaren tvätta händerna på grund av urinprov. Kissa i urinprov koppar efter 36 veckor borde vara en Olympisk gren. Den stora mängden av skicklighet och tålamod för att det krävs för att få något i denna cup skulle vara resultatet av år av hängiven träning.

Problemet med detta är att storleken på en tredje-trimestern magen och den faktiska bristen på storlek av denna cup. Det är som att försöka få en enda droppe urin på huvudet av en pin med en ögonbindel på. Den art av cup kissa går tillbaka till när de upptäckte att:

  • Gravida kvinnor bära en tillräcklig mängd information i sin kissa.
  • Det skulle vara roligt att se en gravid kvinna som försöker göra detta.

Saker som är lättare att göra än att kissa i denna cup:

1. Att bli president i Usa med en stor inom näringslära och en mindre i animal sciences.

2. Kram en planet.

3. Korrekt uttalar de flesta av IKEA-möbler namn.

4. Få en Capri Sun halm av dess omslag.

5. Bygga en fullt fungerande raket med tejp och popsicles. Som går in i omloppsbana.

6. Fånga ett naket småbarn kör ner i hallen vid badet.

7. Vinna Tour de France rida en enhjuling.

8. Få någon av mina katter använder kattlådan korrekt.

9. Inte se en enda politisk annons någonstans under valet säsongen.

10. Sluta Gamla Trogna från utbrott med ett tuggummi.

Om jag var mer bekant med fysikens lagar, jag skulle kunna berätta varför. Allt jag vet är i detta skede i spelet, varje gång jag försöker kissa i denna cup det skott i 40 olika riktningar. Plötsligt är jag en kvinna fontän show i badrummet.

När sjuksköterskan i förbigående frågar mig om jag har kvar min urinprov för henne, att jag gärna berätta för henne att jag gjorde. I kopp, på golvet och över hela toaletten.

Jag tvättade mina händer dock.

Relaterade inlägg: Jag Hatar att Vara Gravid Och jag tänker Inte be om ursäkt För Det

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar