De 10 Bästa skönhetsprodukter på Jorden (på Riktigt)

Jag är mycket misstänksam mot människor som vill sälja mig saker, och om det är någon som vill sälja mig saker, det är människor som gör skönhetsprodukter. De vill inte bara sälja mig färger och potions och verktyg, men de vill ha, som har varit väl etablerade och beklagade, att sälja mig tanken att jag inte är vacker nog utan deras produkter.

Jag vet detta. Jag vet detta eftersom en kvinna, som konsument, och som någon som tillbringade nästan fyra år som arbetar i reklam för några av världens största skönhet märken. Jag vet exakt hur dessa märken kan byte på kvinnors osäkerhet om deras utseende.

Och ändå är jag fortfarande älskar skönhetsprodukter.

Min kärlek till kosmetika, makeup och hudvård och styling contraptions och DIY unguents gjort från skafferiet staples har lett mig till några mycket specifika hörn av Internet. Jag fromt följa massor av skönhets-bloggar skrivna av tjejer hälften min ålder, där tolv nyanser av bär läppstift jämförs och tilldelade bokstaven betyg utifrån kriterier som uthållighet och pigmentering.

Jag por över recensioner på webbplatser som Makeup Gränd vars rabiata granskarnas odes göra min egen besatthet ser tämja. Jag har sett och rewatched varje video Lisa Eldridge som, för den oinvigde, är bara den mest lysande, vackra, begåvade på makeup-artist på jorden (och, om vi bara kunde träffas, min allra bästa vän). Jag har köpt en ton av kosmetika som rekommenderas av dessa bloggare och makeup-artister och granskare.

Jag är här för att säga att en hel del av de saker som de rekommenderar är inte bra. Det finns vissa skönhetsprodukter som är universellt älskade, som ingår i alla de "10 Bästa" roundup på varje plats och i varje publikation. Endast en bråkdel av dessa produkter är verkligen värt pengarna. (Och värt pengarna, jag menar värt det för den här blek, mörkhårig kvinna som inte har mycket akne och rynkor ÄNNU.)

Jag är inte längre i reklam. Jag har inte fått någon av dessa produkter gratis. Jag har nyligen flyttat till en mindre lägenhet och gav 90 procent av mina skönhetsprodukter till min vän Chelsea. Dessa är de saker jag hade kvar.

1. Cle de Peau Concealer
© Nordström

Du vet hur de flesta concealer antingen gör att du ser alla cakey eller på annat sätt som en omvänd panda? Eller hur din zits är alla visar igen innan lunch? Inte längre. Jag sätter denna först för att få det ur vägen eftersom det är så dyrt att du kommer att gråta men jag svär att det fungerar, jag svär att det varar i ett år (jag vet, du är inte tänkt att hålla makeup som lång, men detta är inte makeup detta är ett MIRAKEL), jag lovar att du inte kommer att se tillbaka.

2. Anastasia Beverly Hills Tonade Brow Gel
© Nordström

Jag såg en video där någon (var det Charlotte Tilbury?) använt denna produkt för att ge Cara Delevingne ögonbrynen till en modell som i huvudsak hade inga ögonbryn alls. Jag förstår inte vad det gloop gör, men det är inte bara gelbildande dina ögonbryn så att du inte ser ut som en tokig gammal man, men det är att fylla i luckor, vilket gör din pennor och pulver överflödig.

Jag säger detta som en person med okej ögonbryn som behöver lite fyllning i. Om du verkligen har tunna ögonbryn, kan du fortfarande känner att du behöver något annat, nämligen MAC Eye Brows pencil. (Gäller inte om du har svart hår ändå! De avbröt den svarta, de råttor! Så om du har glesa svarta ögonbryn bör du använda Anastasia pulver, eller spåra, att Suqqu ögonbryn penna i Moss Green (japp) på eBay.)

3. Hourglass Opaque Rouge Liquid Lipstick
© rebeccabrown.com.au

Inget läppstift är faktiskt "kiss-bevis," om du planerar att göra några allvarliga hångel. Det finns dock vissa läppstift som kommer att färga dina läppar så tydligt att de verkligen inte sista genom måltider och kommer inte att lämna att brutto rester på din kaffe kopp kaffe, och det här är en av dem. Det här går på med en liten "doe fot" applikatorn och torkar till en perfekt matt finish. När det är, det kommer inte någonstans. Stila gör en liknande produkt men jag gillar Timglas förpackning bättre.

4. Becca Skimrande Skin Perfector
© Dermstore

Makeup artisten Lisa Eldridge kan vara ensamt ansvarig för legioner av kvinnor som älskar Becca Skimrande Skin Perfector. (Gå och titta på henne säga det i hennes perfekt Brittisk accent på 3:28 i denna video och ändras för alltid.) Du behöver bara ett knappnålshuvud är värt detta galna genomskinlig kräm på dina kindben, browbones och nosebone, och plötsligt kommer du att ha att glowy se filmen stjärnor har när de går på talk shows. Lisa ibland sätter den på hennes amors båge, för, som du kan göra, men använd inte för mycket eller du kommer att se fet.

5. Kérastase Bain Chroma Riche
© Allt Om Skönhet Blogg

Du behöver inte behöver Kérastase. Ingen behöver Kérastase. Men när du väl prova, kan du bli övertygad om att du behöver det. Jag fick ett prov av Bain Chroma Riche den enda gången jag försökt Birchbox (spelade bra, Birchbox) och jag har inte kunnat inte spendera en fancy lunch är värt pengar på mitt schampo sedan. Jag använder Bain Chroma Riche eftersom det var det prov som jag fick och det gjorde min (fina långa) hår helt och mjuk och glänsande, även om det inte är avsedda speciellt för färgbehandlat hår. Jag har rekommenderat den till alla jag känner, av vilka många inte färga sitt hår, och de alla svär vid det också.

Du kan prova andra varianter från Kérastase (som jag har) men du kommer alltid att komma tillbaka till detta. Jag använder schampo och en mycket liten mängd av Chroma Captive som balsam.

6. T3 Fjäderlätt 2 Hårtork
© Ulta

Jag hatar att torka mitt hår. Bra sak jag har knappt till längre! Denna hårtork är bananer. Det är lugnt, det är lätt, det torkar mitt hår i bokstavligen halva tiden av någon annan hårtork. Det torkar mitt hår på halva tiden av SIN FÖREGÅNGARE, T3 Fjäderlätta 1. Det finns ingen annan hårtork för mig. Eller du. Eller någon annan. Sluta slösa bort din tid och börja leva.

7. Kevyn Aucoin Curling Mascara
© Kevyn Aucoin

Kevyn Aucoin Curling Mascara är förmodligen ett kontroversiellt val för bästa mascara på jorden. Det kommer inte att ge dig de tjockaste fransar. Det kommer inte att ge dig jätte spiderweb fransar. Det kommer inte att göra dina ögonfransar Latisse-lång. Men. Det kommer att göra att du ser ut som dina egna naturliga fransar är tjocka, friska, böjt, tillräckligt länge för ögonfransar (förlängningar och glaukom-inducerande sera har skapat en klass av lash det är löjligt och läskigt) och, viktigast av allt, det är inte på väg någonstans. Det kommer inte att ge dig tvättbjörn ögon någonsin. Det kommer inte att flytta eller vika eller hamna på hakan eller ditt örngott.

Det är röret typ av mascara som kommer ut med varmt vatten, vilket inte är tillräckligt för mascara för vissa människor. Dessa människor borde tänka om.

8. MAC 217 Eye Shadow Brush
© MAC

Jag tvekar att rekommendera en eye shadow brush för makeup-borstar innebär en nivå av engagemang för smink på intermediate nivå och uppåt—nybörjare att använda ett konstigt litet skumgummi applikatorn skuggan kommer med, som fungerar tillräckligt bra. Om du ska göra veck-skuggning och andra trompe l ' oeil tricks människor gör på YouTube, du behöver 217. Det är väldigt mjuka och det kommer att hålla dig från att vrida din perfekta skimrande ögon se in i en oavsiktlig black eye, som är berättelsen om mitt liv.

9. Seche Vite Dry Fast Top Coat
© Amazon

Denna produkt gör exakt vad den säger (på franska): Det torkar snabbt. Det är bara bra överlack ut det. Det torkar i en minut och om du är mycket försiktig och inte betar dina naglar på hjälparen innan den polska torkar, det kommer att lämna dig med en nästan-salong-kvalitets-manikyr.

10. Bioderma Créaline Lösning Micellaire
© Cocoon Center STORBRITANNIEN

Vad fan är det här? Det är så mild som vatten (kanske mer mild?!?), det tar bort alla dina makeup sätt bättre än tvål och vatten någonsin kunde, det är doftlös och den lämnar din hud mjuk och ren. Jag har ingen aning om hur detta magiska elixir fungerar (jag ens tittade upp och jag förstår fortfarande inte). Jag lämnade den för sista eftersom jag känner att det är en sak som varenda människa på jorden kan komma överens: Det fungerar, att det aldrig kommer att få dig att bryta ut, det kommer att förändra allt. Det är så perfekt det kan man undra, som jag gör, vad som skulle hända om man drack det. Skulle det göra dig friskare? Skulle du bli yngre? Inte dricka det.

Foto: deborah-är-lola/flickr

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar