Det är Rätt, jag Menar Mamma

"Din mamma är så elak! Ditt hus är inte roligt," jag hörde min sons vän säga till honom när de gick bort från mig.

Då jag tagit itu med lite fucker och sätta honom i en headlock.

Skojar bara. Jag gjorde inte det. Det kan ha slagit mig för som en varm sekund, men jag snabbt flyttas förbi det och började undra ... Är jag menar mamma?

Jag trodde alltid att jag skulle vara cool mamma. Jag menar inte att toot min egen horn, men jag är en bra jävla tid, OK? Jag skrattar EN HEL del. Jag sjunger och dansar (dåligt). Jag älskar godis. Jag älskar vänner. Jag älskar roliga filmer. Jag älskar djur. Jag är festens. Jag är ganska laid back yo". Men mer än något annat, jag älskar mina barn. Så hur skulle jag inte vara den coola morsan? Jag har alltid föreställt mitt hus som är den plats alla mina barns vänner vill komma till. Jag trodde sina vänner och säger saker som denna dag:

WOW! Din mamma är den coolaste! Jag kan inte tro att hon vet alla ord "Shoop" av Salt N Peppa! Du är så lycklig bro ...

eller

Dang dude. Låt oss bara stanna vid ditt hus denna helgen istället för att gå ut och hamna i problem eftersom din mamma är så cool. Att spela brädspel med henne kommer att bli waaaaay roligare än att halta kegger fältet part som händer på fredag.

Och gissa vad? De vet inte vad en "Salt N Peppa" är, och de föredrar XBOX till Monopol. Så finns det där. Plus, jag konstatera att ju äldre de blir, desto större problem är att vi har att göra med. Samtidigt som jag måste vara hårt på min 3-åring eftersom han gillar att prata sassy och rida hunden ner för trappan, jag måste hålla min 7 - och 8-åringar säker på nätet, säkra hemma och i skolan, och smart om hur man skyddar sig i världen.

Detta är svårare än det låter. Så när de kommer och frågar mig om de kan använda min dator för att titta på YouTube-videor i sina rum utan mig tillsyn ... jag har att säga nej. Ett fel på och de ser lite skit att de inte kan fn-se. Så med det, jag blev menar mamma ... med inte kul hus.

Men gissa vad?

Jag bryr mig inte. Jag ger inte en enda ensam knulla.

Jag kommer inte att ställa dem gratis på Internet med en gajillion jagar pedofiler.

Jag har också varit med tillräckligt länge för att veta att medan YouTube innehåller allt från Barney till Super Mario Bros Super Show, det innehåller också en del otroligt oanständig skit. Jag är bra med dem, titta på en video eller två om jag är där med dem och kan övervaka, men annars ... det händer inte.

Så, "Ingen" hade att hända.

Men detta är bara början.

En dag när de är äldre kan de be mig att köpa dem öl. De kan be mig att hålla hemligheter från deras vänners föräldrar. De kan be mig att stanna ute två timmar efter utegångsförbud. De kan fråga mig alla typer av skit som jag kommer att ha att säga nej till. Jag hade bättre vänja sig vid att det nu är, och om det gör mig den "elaka mamma", så var det.

Så ja, jag skulle älska att vara cool, låt-oss-stanna-upp-sen, gör-us-milkshake-i-midnatt-tar-oss-att-göra-roliga-saker, gör-pinsamt-och-ofrivilligt-för-sång-föreställningar typ av mamma ... och jag kommer. Som jag sa, jag vill ha sina vänner att gilla mig. Men jag måste lära mina barn rätt och fel och hur man ska hålla sig så säker som möjligt. Igen, jag älskar mina barn mer än något annat, och därför är det inte om MIG eller vilken typ av mamma Jag vill vara. Det är om dem. Det är bara om dem.

Så jag ska vara betyda mamma ibland, om det är vad det tar för mig att vara en bra mamma. Och ... jag är helt cool med att yo". Helt cool.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar