Ett Tack Till Min Man, Från Din Postpartum Fru

Till min man efter att vi har fått ett barn,

Det var omöjligt för oss att veta vad något av detta skulle vara som att detta nya säsongen. Vi gick in i arbete som leverans rookies, att förlita sig på vår förlossning klasser och Google för vår begränsade kunskap.

Du lugnade mina nerver och höll min hand genom varje kontraktion. Du bad oss igenom den scary delar och ful-grät när vi träffade vår lilla flicka för första gången. Du berättade för mig hur stolt du var över mig och min "övermänsklig styrka," och du hjälpt mig med, ja, allt i den tuffa dagar efter när jag kände mig som min styrka hade lämnat mig.

här är vi nu med en 5-åring som har ett leende som ditt, och du fortfarande berätta för mig hur stolt du är över mig. Och en av oss. I vår lilla familj. Dag in och dag ut, kan du berätta för mig hur vacker jag är, även när mitt hår är 97% av torr schampo. Du slår huvudet när jag äter fem av amning cookies vi båda vet att jag gjorde bara så jag kan ha cookies. Du aldrig att protestera när jag säger att jag behöver Starbucks och promenad runt Målet för ett par timmar. Aldrig ett ord av mina humörsvängningar. Aldrig vända ut när jag säger att jag gråter för inget skäl eller på grund av att "hon växer för fort." Du lyssnar på mig. Du bidra till att göra de stora förändringar som inte verkar vara så stora. Du tar mig på datum eftersom du vet att vi behöver tid för att fokusera på oss.

Du älskar mig precis samma. Nej, repa som — du älskar mig mer. Du försiktigt pressa mig att vara den bästa versionen av mig själv. Denna nya version av mig själv.

Vissa dagar är svåra, och vissa nätter vi inte få mycket sömn mellan blöja förändringar och matning. Vissa dagar kan jag inte få en dusch och jag gå runt i timmar med torkad mjölk och spotta upp hela mig. Du tvekar aldrig att hoppa i och avsluta middagen när hon beslutar att det är dags att äta — igen — och du aldrig klaga när jag passerar henne till dig med en smutsig blöja andra du går i dörren så jag kan kissa. Du kan ändra i princip alla blöjor och har lärt sig att göra det bästa halv-caf kaffe. Du vaknar upp extra tidigt för att städa köket, medan jag matar/pump/feed för att du "inte vill ha mig för att oroa dig med det."

Och så tackar jag dig.

För att berätta att jag är en bra mamma. För att du älskar mig. Oavsett hur jag ser ut eller hur jag känner. Tack för att du alltid tänker att jag är den vackraste. De bästa. Det sexigaste. Även när jag inte känner för det.

Jag kommer att arbeta hårt på att älska mig själv så som du älskar mig, eftersom det sätt du älskar mig är det bästa sättet av alla. Jag älskar att vara din fru, och jag älskar att göra detta föräldraskap sak med dig. Jag tackar Gud varje dag för denna heliga säsongen, och jag vet att det bästa är ändå att komma.

Om du gillade den här artikeln, chef över till att gilla vår Facebook Sida Det är Personligt en all-inclusive utrymme för att diskutera äktenskap, skilsmässor, sex, dejting, och vänskap.

ADVERT

Lägg till din kommentar