Tack, Pappa

Kära Pappa,

Det är jag, din äldsta dotter, och det är något jag måste berätta för dig. Något som jag tycker om att säga ofta, men jag är inte riktigt säker på hur man ska gå om att säga det. Så här går det...

Tack.

För att veta var jag var.

Den natten på sjön var precis som alla andra. Jag gick med en vän, en pojke. Men detta var inget ovanligt. Jag hade känt att detta vän för evigt. Du visste att denna vän också. Vi hade gått till Junior Prom tillsammans. Fortfarande, jag visste att be om din tillåtelse innan du lämnar med honom. Och han visste att du menade när du sa att vi behövde vara tillbaka i en timme.

Se, du och mamma var de som var "coola" föräldrar med en öppen dörr-policy. Huset var alltid fullt. Du visste mina vänner, mina vänner visste du. Men egentligen, du och mamma var de inblandade föräldrarna. Jag har bara inte inse att ditt deltagande en dag skulle rädda mig. Inte mitt liv, utan snarare själva kärnan av min varelse.

Något dåligt som hände på sjön under natten, Pappa. Men det kunde ha varit så mycket värre. Min " vän " inte fråga om han kunde kyssa mig, och hans händer ville inte sluta när jag sa stopp. Hans händer ville inte sluta när jag försökte trycka bort honom. De som inte ens slutar när jag träffar honom. "Om du skriker, ingen kommer att höra dig." Och plötsligt, jag var förlamad av rädsla.

Som en ung kvinna, tyvärr kan man förbereda sig för detta ögonblick för år. Du föreställa dig hur stark du kommer att bli om den tid kommer när du måste försvara dig själv. Du vet att din styrka, och du vet hur att uttrycka dig själv, hur man säger nej, hur kan man vara fast. Men du kan inte riktigt förbereda sig för detta ögonblick, kan du? Du kan inte förbereda sig för ben kylning rädsla, eller styrkan i din angripare. Speciellt om du aldrig såg det komma. Att jag aldrig såg det komma.

Och då kom jag ihåg, att du fick mig att ta min telefon, Pappa. Du fick mig att ta det i fall vi förlorat reda på tiden och stannade för länge. I en stund av fasa, jag lyckades dra upp det om min ficka, och sedan tog han från mig, tog det direkt ur min hand. Det var inget jag kunde göra. Jag kände adrenalinet rusar genom min kropp, men det var inte åtföljs av super mänsklig styrka. Bara rädsla.

Och då min telefon började ringa, och jag frös. Han frös också. Det var du, Pappa. Det hade varit en timme, och du ringer för att berätta för mig att komma hem. Han visste att han var tvungen att låta mig svara, visste att om jag inte gjorde det, du skulle kommit efter mig. Svarade jag. Din röst bröt igenom mina tankar, det skär håll han hade haft på mig, det befriade mig från det ögonblick att mitt liv skulle kunna gav förändrats drastiskt, skulle ha förändrats drastiskt. Du berättade för mig att komma hem. Men vad jag hörde var "jag älskar dig, jag tar hand om dig, jag är här för att skydda dig." Han visste att han var tvungen att låta mig gå, då. Eftersom du visste var jag var. Du skulle komma.

Han lämnade mig med otäcka hot. Han sa att han skulle vara tillbaka för att avsluta vad han börjat, att om jag någonsin berättade, att han skulle berätta för alla i skolan att jag var en hora.

Jag ville berätta. Jag berättade för mamma. Och i sann mom form, hon fick i sin bil, körde till hans hus, och sade till hans mor. Då hon kom tillbaka till sin bil, körde till hans flickväns hus, och berättade för sin mamma. I gengäld har han berättat för alla på skolan var jag en hora. Han var en fotbollsspelare. Alla trodde på honom. Senior år i high school var nog det värsta året i mitt liv. Han tog mina vänner, och han tog min lycka, om än bara tillfälligt. Men vet du vad han ville inte ta? Han ville inte ta min oskuld. Jag hade fortfarande det, var det fortfarande mig att ge. Bara för att du visste var jag var.

Jag vet inte att orden har förmåga att uttrycka betydelsen av vad du gjorde för mig på kvällen, men jag hoppas att med detta brev, jag kan sprida lite ljus över den uppskattning och respekt som jag har för dig som förälder.

Så tack igen Pappa. Tack för att veta var jag var.

Relaterade inlägg: 7 Varningsskyltar För Datum Våldtäkt

ADVERT

Lägg till din kommentar