10 Saker Aldrig Säga Till Någon Som Bär Tvillingar

Att vara gravid med tvillingar är en fantastisk sak. Du får två barn att älska, två barn till squeeze, och typ av byxor som passar när allt är över. Mina tvillingar har varit en stor gåva till vårt hushåll. De är bedårande, smart, och bara försöka bränna huset en gång i veckan. Det brukade vara en daglig sak, men för mig och maken satt vår kollektiva ner foten och krävde att bränder är inte bara farligt, men att våra gardiner ser ut som gamla kökshanddukar redan, så kan de sluta?

I alla fall, medan vårt hus ser ut lite som om garage försäljning objekt går för att dö, min graviditet med tvillingar var vacker. Den enda sak som alltid har fått mig var saker som folk tenderade att säga till mig, i ett försök att göra saker och ting mycket besvärligt.

Här har jag sammanställt några av mina absoluta favoriter:

1. "Har du tvillingar?"

2. "Jag pratade med Bob i redovisning. Du vet Bob? Tja, vi enades om du har tvillingar eftersom ingen kunde vara så stor."

3. "De har inte samma pappa?"

4. "Företaget hiss är ute. Gjorde du rida den här morgonen?

5. "Jag kan berätta att du har problem med att hitta saker som passar. Är som ett tält från Bass Pro Shop?"

6. "Här är en påse Skittles. Är du förmodligen hungrig hela tiden."

7. "Min syster hade fått tvillingar. Hon dog av sömnbrist. Vi saknar verkligen henne."

8. "Jag vet bara att jag inte hade råd med det, men jag är säker på att ni kommer att bli bra. Jag såg Ramen gick till försäljning igen."

9. "Min mamma hade tvillingar. Hon gråter på riktigt obekväma tider."

10. "Jag är en tvilling. Detta är hur min mamma säger alltid min förlossningsberättelse.... "

Naturligtvis, är det säkrast att säga att en gravid kvinna är absolut ingenting. Om du har choklad. Choklad absolves en myckenhet av synder.

Och efteråt, försök att inte röra magen. Det är ett bra sätt att förlora en hand.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar