Hur Jag Överlevde En Tandsprickning Och Fick Allvarliga Om Mina Barns Tandvård

När jag bestämde mig för att ha mina barn nära i ålder, att jag inte anser att jag skulle ha ett barn och ett barn på samma gång. Jag var förblindad av tanken på dem som växer upp som bästa vänner, bygga fort, och hålla varandras hemligheter, även om det innebar att de skulle vara stora problem som följd. Att jag inte anser att de båda skulle i blöjor på samma tid, eller ännu värre, att de skulle vara tillsammans-barnsjukdomar, en skära sin första tand när de andra arbetade på 2-år molarer.

Bild via Giphy

Var Är instruktionsboken?

Moderskapet är fullständigt kaos på bästa dag, men jag ska vara ärlig, jag var väldigt oförberedd för den förödelse som följde med tandsprickning och lära mina barn är lämpligt tandhygien. Visste du att ditt barn kommer att ha 20 tänder med den tid de fyller 3? Eller att du ska ta dem till tandläkaren när de är ett år gamla? "Sak jag inte. Jag hade ingen aning. Barnets första tand bör verkligen kommit med en bruksanvisning . Det kan finnas en hel avdelning för att hålla diskbänken och omgivande mot rymden tandkräm-också gratis. Varför måste barn splatter-måla hela badrummet med tandkräm? Och hur sjutton gör man för att få dem att sluta göra det?

Bild via Giphy

Men tyvärr, ingen har berättat för mig något av detta, så där var jag midja djupt i en annan kaotisk dag med en kinkig, tandsprickning och ett litet barn som inte hade något intresse av saker som inte innebär skriker. Som någon rationell men helt desperat mamma, jag vände mig till min sociala medier mamma grupp för att få råd. Mina inlägg kan ha varit en något osammanhängande rant om barnsjukdomar som slutade med en desperat vädjan om hjälp. (Jag hade inte sovit på tre dagar. Jag var en enda röra!)

Jag Fick 99 Problem Men Tandsprickning är inte En

Min absoluta fröjd, kommentarerna började rulla in. Tydligen var jag inte den första morsan att snubbla in i en tandem-barnsjukdomar mardröm. Mamma efter mamma rekommenderade Baby Orajel™ Icke-Medicinska Kylande Gel för både mitt barn och mitt barn. Det är bensokain-fria och som gjorda för barn 3 månader och äldre, så det var perfekt för min barnsjukdomar 3 månader gammal och min dotters mardrömslika 2 år molarer. Det var bara ett problem, jag har inte något på sidan, vilket innebar att vi skulle gå ut...i det offentliga.

Bild via Giphy

Så, det var jag, stående i oral care gången i min lokal Walmart, barnet gråter i min famn medan mina barn kastade mat över sidan av vagnen. Med blodsprängda ögon och en messy bun som såg mer ut som en slarvigt bird ' s nest, jag var 2 minuter från att gå med barnen i en total härdsmälta, när en erfaren mamma gick förbi och gav mig den Baby Orajel™ Icke-Medicinska Kylande Gel Jag var ute efter.

"Varit där", sa hon med ett leende. "Bara gnugga det på hans tandkött."

Plötsligt vinden var tillbaka i mina segel att bara veta att jag var inte ensam. Jag kan helt göra detta!

Bild via Giphy

Drottningen av tandhygienist

Jag vände ryggen mot väggen av dentala produkter och tog några Orajel Daniel Tiger Område Fluor-Gratis Utbildning Tandkräm . Efter alla, om jag kommer att vara Drottningen av tandhygien, jag behövde allt det bästa som finns! Jag skulle hjälpa mitt barn att lära sig ordentlig borstning teknik (även om han täckte hela mitt badrum i tandkräm) och få det att barnet börjat på rätt väg med Baby Orajel Tooth & Tuggummi Cleanser . (Ja, det visar sig att du är tänkt för att rena deras tandkött. VARFÖR INTE NÅGON BERÄTTA FÖR MIG DETTA?!)

Jag var redo. Min tandvård spel var starkare än någonsin, och mina barn var avsedda för en livstid av glada leenden.

Vi gjorde det hemma med en mycket gladare barn tack vare den kylande gel, ett litet barn som var helt pumpad om sin nya Daniel Tiger utbildning tandborste, och för mig — en utmattad mamma som såg ut som en hög med smutstvätt, men kände mig som en miljon dollar eftersom Orajel bara helt räddade min dag.

Det tar en hel familj av produkter för att behandla en hel familj. Orajel Icke-Medicinska Kylande Gel är gratis bensokain och kommer att lugna ditt barn är tandsprickning tandkött dag och natt. För mer resurser på barnsjukdomar och att lära sig hur borste, besök Orajel s resource center .

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar