Till Den Tonåring Som Tackade Mig För Amning

Kära Chili servitris som tackade mig för att amma offentligt,

"Jag såg att du ammar ditt barn, och jag kan bara säga, jag är stolt över dig. Tack för att du är modig och amning i det offentliga."

Du vet inte det, men den dagen du har återställt min sinande tro på mänskligheten.

Du visste inte att vi bor 40 mil från närmaste livsmedelsbutik och att vi hade kört nästan två timmar för vår stor en gång i månaden matinköp resa, eller att våra barn hade inte ammade sedan innan vi åkte hem på morgonen. Du visste inte att denna sällsynta resa till staden fördubblats som en familj datum för min man och våra tre små barn. Och du visste inte att mitt humör var mindre än stellar på grund av åtgärder av mina kolleger livsmedelsbutiker shoppare.

Men ändå, du sitter för oss att söndag eftermiddag med ett leende. Er service var tillmötesgående och snabba. Och när vi hade avslutat vår måltid, du förde våra in, och gick runt bordet för att tacka mig för att amma våra barn i det offentliga. Jag lyssnade i vördnad när du förklarat hur du såg på mig att mata våra barn strax efter att vi satt. Du berättade att du var stolt över mig för att göra något så naturligt, och ändå, så kontroversiella. Du berättade för mig hur det gör dig upprörd för att se anti-offentlig amning inlägg på sociala medier. Du tackade mig igen. Och jag blev häpen.

Här kan du gav uttryck för nåd och vishet långt bortom din 18 år. Något som jag skulle ha förväntat sig från någon som är mycket äldre. Någon mer kryddat med livserfarenhet. Någon som den äldre mannen som jag korsat vägar med precis innan mötet. Mannen som tog emot mitt leende med en sträng "jag var här först", i stället för den besvarad leende och artigt "excuse me" som jag räknar som jag backas upp att göra plats för våra vagnar för att passera.

Jag förväntade mig att den typen av beteende från den yngre generationen, min generation. Den generation som ofta ses som rätt och oförskämd. Men inte från honom. Kanske jag fångade honom på en dålig dag. Kanske har han blivit avtrubbad av oförskämd handlingar som begås av andra. Oavsett anledning, hans handlingar vänster att jag känner mig nedslagen. Men jag lät inte hans hårda svar och oartigt beteende avskräcka mig från att vara allt annat än snäll. Den erfarenhet som lämnade mig att tänka, om detta är förebild för yngre generationer att följa, då är det inte konstigt att vi är märkta oförskämd och rätt .

Och sedan du kom.

I tretton år och mitt junior och har inga egna barn, gick du ut ur ditt sätt att berätta för mig att du var stolt över mig för amning i det offentliga. I stället för mig att tacka er för era vänliga och tillmötesgående service, var du tacka mig. Du visste inte det, men du lyste upp min dag, lyfte upp min sprit, och återställt min sinande tro på mänskligheten.

Så att du, Chili ' s servitris som tackade mig för amning i det offentliga, tack!

Med vänliga hälsningar,

Din allmänna amning kund, Terryn

Det här inlägget publicerades ursprungligen på Hennes Utsikt Hemifrån .

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar