Detta Är Anledningen till att jag Kommer Att Förnya Min Dotters 'Teen Vogue' Prenumeration

Min dotter prenumererar till Teen Vogue och efter att jag lärt mig om en artikel de publiceras, vilket körde på den 7 juli, med titeln " Anal Sex: Vad Du Behöver Veta "min första tanke var: "Käre Gud, nu kommer hon säkert att gå ut i morgon och försöka olaglig sex positioner och få en STD."

Skojar.

Jag är inte en idiot.

Min första tanke var faktiskt "Bra, det kommer vara ett bra sätt att börja ett viktigt samtal."

Det har varit otroligt kontroverser om artikeln, men till skillnad från vissa mödrar, jag kommer inte att bojkotta tidningen. Och jag är definitivt inte att gå att spela in mig själv brände den i eld och publicera video på Facebook som Aktivisten Mamma gjorde, eftersom så vitt jag är orolig, det endast saker som behöver eldas på hennes känsla av överlägsenhet och fördomar.

För om du tror att dina tonåringar talar inte om alla former av sex att tänka om. Komma tillbaka till verkligheten, snälla.

Om du vill hålla dem från att veta om sex (och det är olika former), sedan bör du gömma undan dem under den närmaste sten, med öronproppar, eftersom det är det enda sättet att de inte kommer att få höra om det.

Teen Vogue är en publikation som har oerhört befogenhet tonåringar och unga vuxna att göra vad de vill med sina kroppar. Efter alla, det är de som har sista ordet. Om anal sex är någonting som våra barn är nyfiken på, då borde de få fakta. Tyvärr, de kommer inte alltid få sin information från en betrodd källa, eller deras betrodda källan kan ha farhågor om nyttan av en omfattande sexualundervisning, så att en pedagogisk guide i en populär tidning är en fantastisk idé.

I själva verket, den första meningen i artikeln är precis på att säga, "När det kommer till din kropp, det är viktigt att du har fakta. Att i mörkret är inte att göra din sexuella hälsa eller självförståelse några favörer." Exakt. Stående ovationer, Teen Vogue.

Anal och muntliga former av sex. Och vi skulle vara okunniga att tro att våra barn är enbart kommer att engagera sig i missionären stil samlag för resten av sina liv, och som artikeln påpekar, det är inte en mycket utbildning och information ute på ämnet: "Självklart är det en massa grejer på Internet om anal (som vi inte föreslår att du Google det), men de flesta av vad du hittar är antingen porr eller råd för erfarna sexuell personer som vill prova något nytt. Vad om tonåringar? Vad om HBTQ-ungdomar som behöver att veta om detta för sin sexuella hälsa?"

Jag tror att vi måste ta itu med dessa ämnen i stället för att dölja, ignorera, eller bränna dem. Ja, vissa ämnen som gör oss lite obehagligt, men om vi aldrig har dessa samtal med våra barn, hur ska de lära sig? Det är inte ett giltigt skäl för publikationer för att sluta producera pedagogiskt innehåll. Jag skulle hellre vara lite obekväma att diskutera detta med mina barn och få dem att vara utbildad i ämnet, eftersom även om de aldrig prova det, den frågan kommer att komma upp eftersom det är något som människor gör, och njuta av, och kommer att prata om.

Och newsflash: Rak folk gillar anal också.

Så essäer som denna är inriktad mot att hålla alla friska och säkra och normalisera deras (normal) nyfikenhet och känslor .

Dessutom, våra barn har hört mer om sex i skolan eller från sina kamrater än vi kanske inser. Kanske de inte att berätta om det, och kanske att de inte förstår vad de får höra, men de har hört saker och de har frågor. Vi talar om sexualundervisning hela tiden i vårt hus, det är också viktigt att avfärda.

Så, nej, jag kommer inte att sluta få Teen Vogue för min dotter. Jag kommer att läsa det med henne, då vi kommer att prata om det, eftersom jag är hennes mamma och jag ska fan om jag ska låta henne lära sig om sexualundervisning enbart från hennes kamrater — eller från bigott som Aktivist Mamma.

Och jag ska vara dubbel-damned om jag tror att jag kommer att hålla henne säker och oskadda genom att inte diskutera olika former av sex som kan vara så underbart mellan två samtyckande individer. Det skulle vara trevligt att tro att våra barn inte kommer att experimentera eller känna sig som sexuella varelser tills de är 25, men let ' s face it: Den nyfikenhet och experimentlusta börjar långt tidigare än för de flesta av dem, och att vi inte hjälpa våra barn när vi lever i förnekelse.

Så varför inte förbereda dem och få sinnesro genom att veta att du har skapat en säker plats för dem att diskutera vad de har på deras sinnen ?

Teen Vogue Digital redaktionschef Phillip Picardi s episka tråd av tweets set the record straight. Och påminner alla "UTBILDNING inte lika UPPMUNTRAN." Det är lika utbildning, period. Och ju mer våra barn vet mer övertygad om att de kommer att känna sig om sina kroppar och beslut. Nu ska jag iväg för att förnya prenumerationen.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar