Min Tonåring Son Kommer In i Badrummet Med Mig, Och det Kommer inte Att Ändras när som Helst Snart

Ofta när jag är ute med min grabb, han ska gå och kissa. Ibland, jag måste kissa också.

Nu, när han var liten, ingen batted en ögonfrans på mig när jag förde honom in i kvinnors toaletten. I själva verket, i de flesta fall, han var en av många små pojkar som var där med sina mammor. Det gjorde jag inte, och kan fortfarande inte, bryr sig när jag ser pojkar i damernas rum. Jag tänker på min urinblåsa, inte några andra barnens wiener.

Men saken är den, att mitt barn har börjat växa upp. Jag vet — hur oförskämt av honom för att få längre, större och fler vuxna som ser varje minut! Jag vill fortfarande ha honom att vara lite tot i ett stycke romper, stampa runt som Godzilla i de chunky vit, barn skor, springer iväg och skriker som en del pint-sized Braveheart att gå ut i strid, som han vanligen gjorde efter att någon skulle slå på en av de högljudda som fan handtorkar of doom .

Ack, är det inte att vara. Istället har jag en 5-fot-4 gänglig tonåring med håriga ben och ett snabbt fördjupa man röst följande bakom mig i många offentliga badrum.

Varför?

Eftersom det ain ' t no way jag skickar honom in i de flesta badrum ensam! I själva verket har jag startat för att kartlägga mina ärenden baserat på ställen som jag vet har en enda stall toaletter eftersom jag kan skicka honom till dem lätt, och jag vet att han kommer att vara säkra.

Plus, för mig, det är inte bara att skicka in honom i en män ' s rum själv att jag har att oroa sig för. Jag har också följa med. Så du vill att jag ska köra in på en toalett medan han är i en annan och hoppas som fan att jag kan komma in och ut snabbt nog, så han är inte ensam eftersom han slutade först? Trots att det är 2019, kvinnor är toaletter kommer alltid att ha den längre-ass vänta. (Allvarligt, damer, varför är det så? Vad är det vi gör i det som tar så lång tid? Åh, jag vet! Det beror på att vi alltid måste ge våra barn med oss.)

Så ni måste förstå att i vissa offentliga platser, min son är på väg in i kvinnans rum med mig. Han har till. Och om du är en del av allmänheten, har du två alternativ: Du kan antingen ta itu med det, eller du kan hjälpa oss genom att berätta för företag att göra mer familj/könsneutrala toaletter eftersom blåsan är inte viktigare än mitt barn urinblåsan (eller hans säkerhet) eller min. Vi är alla lika här, och det är därför tills vi har mer familjevänliga toaletter, han är på väg in i kvinnans rum med mig.

Se, mitt barn har autism är intellektuellt funktionshindrade, och har begränsad kommunikation. Det finns en anledning till varför jag måste vara en Kväva Mamma. Det är bara att hålla honom säker. Om du är orolig för att han kan se dig inte tvätta händerna, det är alla på du.

Och vet du vad? Jag hatar att jag måste göra det också. Han är 13. Han vill inte gå in i badrummet med sin mamma. Jag är väl medveten om allt detta, och ja, jag kan se att kvinnor gör dubbel tar när han går bakom mig. Men lita på mig, jag kommer att se till att han sätter tillbaka sätet och ner. Jag försöker att ta pojken till höger.

Och efter alla dessa år, jag ger inte ett flygande skit om du ger oss sida-öga i badrummet. Jag kommer att vara först med att säga, "Ta en bild. Det kommer att pågå längre."

Allvarligt talat, vad skulle du hellre jag göra? Lämna aldrig huset? Äventyra sin säkerhet? Aldrig gå och kissa? Ledsen, du är inte värd ett UTI.

Vi är Skrämmande Mammor, miljoner unika kvinnor, som förenas av moderskap. Vi är skrämmande, och vi är stolta över. Men Skrämmande Mammor är mer än "bara" mammor, vi är partners (och ex-partners, döttrar, systrar, vänner... och vi behöver ett utrymme för att prata om andra saker än barnen. Så kolla in våra Skrämmande Mamma Det Personliga Facebook-sidan . Och om ditt barn är slut på blöjor och dagis, vår Skrämmande Mamma Tweens & Teens Facebook sida är här för att hjälpa föräldrar att överleva tween och tonåring år (aka, den läskigaste av dem alla.)

ADVERT

Lägg till din kommentar