Hur man Gör Mest Av Din Tonåring att Få Sina Körkort

När jag fyllde 17 fick jag vad det är i dag min favorit present någonsin: en bil. Visst, det är inte en stor bil (samma bil som min mamma köpte när jag var ett barn, så... lite rostig) men det var MIN och jag älskade det. Mina vänner och jag kryssade runt vår lilla stad sprängning musik och livin' large.

Naturligtvis är det också innebar att jag var tvungen att köra familjen ärenden också. Jag som används för att rulla mina ögon på min mamma när hon skickade ut mig för mjölk och bröd, men jag får helt nu. Nu när min äldsta är att ta körlektioner, jag är redo att sluta med alla de drivande. Som Katie på Amerikansk Hemmafru (som visar genljuder, y ' all), jag planerar att göra det bästa av det. Här är hur.

Sport & Aktiviteter

En av mina käraste vänner är en stolt simma laget mamma, så hon spenderar halv hennes tid vid poolen. Medan mina barn har inte riktigt upptagen som ett schema, det är fotboll spel och crew stadium och körövningen. När min grabb är drivande, men hon kommer att göra en hel del chauffeuring sig själv och hennes syskon. Under avsnittet av Amerikansk Hemmafru när Katie ser roliga saker hon ska göra istället för att köra hela dagen, jag var där med henne.

Ärenden

Scen: 5:30pm. Dags att göra middag. Men att måltider som jag så omsorgsfullt tillagad? Jag har helt glömt att ta med två saker för receptet på min inköpslista. DOH! Normalt skulle jag antingen köra till butiken eller skicka min man, som efter en lång dag av arbete/liv typ suger. Men nu kan jag börja laga mat medan hon springer till affären för mig. Lycka!

Plocka Upp Hennes Syskon

Detta är en stor en! När Katie sa Greg (hennes man) om sin stora plan för att ha tonåring köra barnen till och från skolan, jag blev förvånad. Jag ärligt talat inte ens funderat på att som ett alternativ! Nu är jag drömmer om ett liv utanför upphämtning och avlämning linje dagligen. Tala om en stress reliever! Men, nu ska jag vara orolig för en tonåring att köra alla mina barn... gulp.

Arbetar

Vet du vad som suger? Med att stanna uppe sent för att plocka upp min dotter från ett barnvaktsservice spelning. Eller när hon arbetade deltid i ett lokalt företag, och jag var tvungen att köra henne dit och tillbaka under rush hour. INTE KUL. Jag tror det är bra för tonåringar att ha ett arbete, och jag blir så glad när hon kan ta sig dit utan mig.

Minnen

Okej, det är inte en fördel för mig, men det är fortfarande viktigt. Körning med bilen full av vänner, som sjunger med i toppen av våra lungor till radio var en stor del av high school för mig. Jag vill att min dotter har samma typ av kul, och göra dessa minnen också. Det bästa av allt, hon kan göra det samtidigt som att ta en last av hennes föräldrar. Vinna, vinna!

Se? Det finns en hel del att betona om när barnen göra detta språng till att köra en flera ton fordon genom gator fulla av idiot förare (um, ledsen, jag digressed det). Men det finns också så mycket att vara glad över också! Om du behöver mig, jag ska ta ett bad med ett glas vin (precis som Katie på Amerikansk Hemmafru drömmar) medan mina barn driver sig runt. Snart, i alla fall.

Nya avsnitt av American Hemmafru luft onsdagar 9:30/8:30c

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar