Jag Vill inte ha Dina Vapen, Men jag Vill inte Vara En Mänsklig Sköld Antingen

Ingen lärare anmält sig till att vara en mänsklig sköld.

Det finns otaliga strider och uppoffringar knuten till det yrke som vi valde. Låga löner, låg respekt, nationella kritik, obetald övertid, listan fortsätter. Lyckligtvis för flesta av oss finns det betydligt mer positiva. Vi ser effekterna av vårt arbete. Vi hjälper studenter att växa i sig själva och vårt material. Vi anslutningar form och tar förtroende för föräldrar att ta hand om, mögel, och utbilda sina barn, och ge vårt yttersta för att göra så att de i så stor utsträckning av våra förmågor. De uppoffringar som är väl kända och väl godkänd för att ägna sig åt ett yrke som vi tror på.

Idag, dock, vissa uppoffringar ställs av lärare som aldrig var en del av köpet.

Det finns många yrken där individen aktivt väljer, beväpnad med förkunskap, att placera sina liv på spel för andras. Våra militära och first responders förtjänar vår fulla respekt och tack för att genomföra den börda som de lever med varje dag, att veta att varje morgon kunde vara början på dagen de är ombedda att betala det högsta priset för sitt yrke.

De är utbildade för sådana resultat. Detta är en välkänd risk som är förknippad med de yrken de valde att fortsätta.

Jag var inte bekämpa utbildning. Jag har aldrig sett eller deltagit i live-fire. Jag vet inte hur man korrekt att bedriva en aktiv skytten för att bäst förhindra förlust av liv.

Jag undervisar i historia. Jag var utbildad för att hjälpa studenter att hitta mening i det förflutna. Jag undervisar i ekonomi. Jag arbetar för att hjälpa eleverna att läsa och förstå hur marknaden fungerar. Jag undervisar i regeringen. Jag fört en examen i att förstå hur vårt politiska system fungerar.

Jag hedra dem som valde att bli en del av vårt militära eller lag verkställighet. Det var inte ett val jag kände att jag kunde göra för mig själv. Jag kortfattat anses vara en sådan väg men kämpade mycket med möjligheten av att behöva ta någon annans liv. Jag gjorde valet att följa en annan karriär.

Jag var villig att göra uppoffringar för att bli lärare. Tanken på att jag kanske måste lägga mitt liv ner som en del av mitt yrke aldrig in min tankeprocess som jag bestämde mig för att min professionella bana.

Ännu har detta blivit en verklighet för medlemmar i den pedagogiska världen. Jag har många gånger talat med mina elever. Många av dem förväntar sig att deras lärare för att skydda dem från eventuella våld. Många lärare har gjort detta offer. Jag tror, Gud förbjude den situationen uppstå, att jag skulle göra samma sak. Våra studenter är våra barn. Det är ett heligt förtroende som föräldrar lärare som vårdare av barn. Jag skulle be mina egna barns lärare skulle göra samma sak för min son och en dotter.

Jag skulle inte fel dem om de inte gjorde det.

De gjorde inte registrera dig för att vara mänskliga sköldar. Att bli lärare var inte tänkt att inkludera möjligheten att lägga ner ditt liv.

Men här är vi. Invånarna i en nation där våra skolor, naturreservat av våra barn har blivit bortskämda.

Det är få lärare som inte anses var en attack kan komma från eller hur man bäst för att reagera . Det finns inga klassrum där frågan: "vad skulle vi göra?" har inte diskuterats.

Vi är oense om orsaken. Vi erbjuder våra böner. Vi sörjer. Vi protesterar. Vi raseri. Vi gör ingenting.

Under tiden, barn dör.

Jag vill inte att ditt vapen .

Men jag vill inte vara en mänsklig sköld.

Skulle jag lägga ner mitt liv för mina studenter? Jag tror jag skulle.

Och sedan mina två barn växer upp utan en pappa.

Precis som familjer av lärare i alltför många av dessa tragedier.

Fler vapen är inte svaret. Beväpna lärare är inte svaret. Fler vapen innebär att fler kulor, mer skytte, mer risk för död och förödelse.

Kanske är detta en psykisk hälso-frågan. Kanske är det ett ras problem. Kanske det är verkligen en nivå av giftiga maskulinitet.

Det är definitivt en pistol fråga.

Färre vapen, färre skolskjutningar.

Det är matematik.

Det spelar ingen roll vad den största orsaken är. Det finns åtgärder som kan vidtas för att börja förebygga dessa tragedier inträffar. Vi behöver inte reda ut det enda, specifik orsak innan vi agerar.

Kanske en riktigt driven person som står inför en omöjlighet att få en pistol, kommer fram några nya, annorlunda sätt att skada människor på skolan.

Låt oss göra dem. Tvinga någon att arbeta hårdare för att skada ungdomar i vår nation. Då kan vi ta itu med frågan när den uppstår.

Denna fråga är närvarande. Det måste åtgärdas.

Hålla din jakt gevär. Hålla din handeldvapen. Jag vill inte ha dem. Hålla 2 nd Ändring stark.

Men att göra det svårare att få vapen. Om du är ansvarig för, du kommer inte ihåg. Du får dina rättigheter. Och kanske, bara kanske, jag kommer inte att bli ombedd att ta en kula för ditt barn.

ADVERT

Lägg till din kommentar