Här är Vad som Händer När Du Har 107 Barn

Jag är en mamma till 107 ungdomar, bara en som jag burit i min mage i 9 månader och gav upphov till.

Jag har en vacker 3-åriga dotter, Kenzie, en fantastisk 9-åriga styvdotter, Aubrey, och 105 12-åriga elever som jag anser " min. "

Jag spenderar mer tid med mina elever än vad deras föräldrar gör, precis som mina döttrar " lärare göra med dem. Det är en naturlig sak med tanke på arbetets utformning veckor och skola dagar, det finns inte tillräckligt många timmar som helst kan jämnas ut.

Här är där Mamma och Lärare Mom skuld sparkar i: jag älskar var och en av mina studenter, när jag har dem sitta vid ett skrivbord i mitt klassrum, de är för evigt en av min kids. Fortfarande, de är inte barn som jag tar hem. (Och jag skulle ljuga om jag sa att det inte fanns fall där jag önskar att jag kunde).

I området där jag undervisar, ofta mina elever (så unga som de kan) hitta sig själva som vårdgivare för yngre syskon, syskonbarn och grannar efter skolan timmar.

Det är en sorglig verklighet, men många av deras föräldrar eller vårdnadshavare tvingas arbeta olika skift och jobb för att göra slutar träffa. Även med de offer, de kämpar för.

Många kom från andra länder i jakt på bättre skolor, möjligheter och säkrare miljöer för sina barn. Några har stannat kvar, att sända sina söner eller döttrar till USA för att bo med släktingar, för trots att dela upp familjen, de tror att deras son eller dotter kommer till nytta i det långa loppet.

Jag har känt lärare från tidigare i min karriär som fel föräldrar för deras brist på engagemang eller att det är så svårt att få tag i (phones out service, etc.). Här är grejen: jag undervisar i en skola där de flesta av mina elever är ekonomiskt missgynnade. Och gissa vad gott folk? ATT VARA FATTIG ÄR INTE ETT BROTT.

Här är där mitt moderliga hjärta blöder: jag vill vara en Mamma för alla.

107, men det finns bara en av mig och så många timmar i en dag.

Jag kör en klubb på skolan, och att det bara varar i 45 minuter, en gång i veckan. Även några av de mer utmanande studenter jag har verkligen ta till sig och njuta av att spendera extra tid med mig varje vecka.

"Fröken, kan vi snälla stanna tills 4:30? Vad är en annan 15 minuter?"

Jag ser deras poäng. Hur kan jag missunnar dem ytterligare 15 minuter garanteras säkerhet, enligt min hand i vår skola? Hur skulle jag kunna skicka ut dem till mindre än salta gator där, även om jag verkligen tror att de flesta människor är bra, det är tillräckligt dålig som skulle definitivt lever på eller utnyttjar barn för sin egen sjuka agendor.

Dessa 15 minuter, men... det driver mig att få min dotter tillbaka med 15 minuter, min styvdotter i 20 år till efter det. Sedan åker jag hem för att städa och göra middag och förberedelser för en helt ny dag försöker vara tillräckligt för alla. Oh yeah, jag har en man som förtjänar uppmärksamhet också.

Jag skulle inte byta min karriär för världen. Det är hårt arbete, men när jag når barn som kommer in i mitt rum med ett "dåligt rykte" från andra lärare, jag är glad att se dem slå hål på den bilden.

Jag har alltid trott att säga att: de barn som behöver mest kärlek kommer att ställa till det i den mest kärlekslösa sätt.

Så jag ser till att få veta var och en. Jag har vävnader och plåster på handen. Jag är en lyssnande öra. Jag är bara en kram bort. Jag ska lugna ner dem efter en incident sin unga hjärna kan inte bekämpa utan den inledande tårar, ilska eller både och.

Jag är. A. Mom. (Och en Lärare för Mamma).

I slutet av dagen, jag tar båda ansvar på allvar, djup till kärnan av min och hjärta.

Ändå, ibland är det svårt att övertyga mig själv om att mina barn behöver mig mer än mina elever gör.

Några har fantastiska hem liv, och andra, genom att inte deras eget fel, och kanske inte ens begått något fel som sina föräldrar eller vårdnadshavare inte har den känsla av trygghet som mina egna barn gör.

Det tar en by, eller hur? Jag tror säkerligen så.

Kära föräldrar av min ljusa, underbara kiddos, tack för att DU litar på mig att vara en del av ditt hem.

Varmt,

~ "Miss"

ADVERT

Lägg till din kommentar