Mål Och jag Är en Match Made in shoppinghimmel

Om du vill sätta ett trevligt sätt att inte genera min mormor, jag är en marknadsförares dröm. Men i verkligheten, jag är ett Mål hora. .

Åh, jag sa det. Jag brukar gå in på denna butik med en lista, men kom ut med 27 ytterligare objekt som jag inte behöver. Det finns ingen logik i det, Målet är min spricka. Jag är oftast praktiskt när det kommer till shopping. Jag är en sucker för en försäljning, men jag köper också "investeringar garderob bitar" som peep tår och kostymer från högre-end butiker. Men denna butik täcker allt däremellan. Det mässar upp mig minut jag går genom de automatiska dörrarna. Det faktiskt sätter mig i ett Mål trance.

Alla naturliga linne spray för under fem dollar? Behöver jag det? När i helsike ska jag använda det? Inte säker. Oh vänta, det finns matchande doftande hand tvätta också? Jag har redan tvål, men det matchar. Och den är söt. Varför ska jag ens bry sig om att tänka på om jag behöver det eller inte? Det är redan i min vagn.

Om en känd designer har gjort det för Mål, om det har prickar eller ljusa paisleys, det är ingen tvekan. Jag pratar om allt från ljus till färgade colanders. Det finns sällsynta tillfällen när jag inte köpa det på plats. Ibland ska jag vända gången och glömma det, och kom ihåg det nästa dag, när jag har för många konferens-samtal och möten att göra någon skada.

Jag kan räkna på en hand antalet gånger jag lämnade Målet utan att spendera $100. Jag går i för skosnören och soja mjölk och kommer hem med en kartong skit som kostar $97. Grekisk yoghurt för $2.29? Min mor OCH min mormor skulle skrika på mig. Men jag är redan där, bilen är parkerad. Jag har 30 minuter tills jag måste plocka upp min dotter från praktiken, så jag kan lika gärna kasta det i. Jag har vänner som har att gå på Mål dieter. De kan inte steg foten i stället. De har inte gått i månader! Månader jag berätta för dig!

Som jag flammande genom de gångar som är så självklart och kreativt marknadsförs-speciellt-för-kvinnor, vad jag inte inse förrän det är för sent är att alla dessa objekt kommer att lägga upp. Nej, som några galna mor uppträdda på koffein och sockervadd-smaksatt jelly beans, inte förrän jag står i kö, skamlöst att ordna mina inköp och kastar ett paket tuggummi på toppen (eftersom det är rosa) att kassan (som ser ut som hon är 12, eftersom jag är 40) ger det till mig direkt. "Det kommer att vara $127, ma' am."

Vad i... ?

ADVERT

Lägg till din kommentar