Varför jag inte Kan Prata med Andra Vuxna Längre

Den andra dagen en vän bad om ursäkt till mig för att köra upp mig på en händelse, att ställa en fråga till mig och kör iväg för att jaga sin två år gamla. Hon var orolig för jag trodde att hon hade varit oförskämt. Hade jag genast att tänka...vänta, när började hon fråga mig en fråga, vad var det, gjorde jag faktiskt svara henne? Du ser, jag har också en två-åring som är en jätte CB. (Nej, inte få dig ut ur rännstenen) En jätte KONVERSATION BLOCKERARE.

Jag menar, ärligt talat, jag kan inte komma ihåg sista gången kunde jag ha en hel konversation eller slutföra en mening med någon annan när mitt barn är i närheten. Jag är ganska säker på att det har varit minst fem till 85 personer under de senaste två åren som jag har helt tappat kontakten med helt enkelt för att de har blivit övertygade om att jag antingen har ett allvarligt fall av vuxna odiagnostiserade LÄGGA till eller att jag alltid är på randen av en mini-stroke. Jag kan inte slutföra en vända trodde att rädda mitt liv. Jag upprepar mig själv. Jag går bort från människor mitt i en mening. Jag går bort och aldrig kommer tillbaka eller när jag göra faktiskt tillbaka den person som jag försökte prata med är borta. Jag glömmer saker, hela tiden. Om det inte skrivs ned i gigantiska bokstäver, med blinkande lampor och hängde på min faktiska pannan, jag kommer att glömma allt om det. Så, det är dags för en ursäkt.

Kära (infoga namn här),

Jag skulle vilja säga att jag är ledsen.

Jag är så ledsen som när du berättade för mig allt om en av de viktigaste delarna av din dag, vecka, år min två-åriga trodde att det skulle vara en perfekt tid att ta en massiv bajs och meddela det till alla som var med i en 280 km radie från oss.

Jag är ledsen över att samtidigt som vi försöker att ha ett mycket allvarligt samtal om fastigheter, politik, makar, karriärer, reality-TV, läkarbesök, restaurang recensioner, ett nytt vin som du rekommenderar (har du någon med dig nu?!), husrenovering, familjen, pengar och semestrar min två-åriga upprepade gånger skrek mamma på toppen av hans lungor tills vi båda kunde inte längre ignorera det.

Jag är ledsen att medan vi försökte att fånga upp om livet i allmänhet, mina två år gammal frågade för ett mellanmål som om jag inte matade honom i 5 dagar, 6 timmar och 3 minuter.

Jag är ledsen att när jag fick honom och sade mellanmål jag bokstavligen glömt vad vi pratade om, så vi båda har lagt upp den vita flaggan och överlämnat sig till det faktum att vi kanske aldrig veta. Det samtal som vi försöker att ha försatts i ett hemligt arkiv som bara småbarn har nyckeln till.

Jag är ledsen att vän, syster, dotter, kusin, fru, syskonbarn, barnbarn som används för att lyssna på dig utan någon distraktion är plötsligt som att försöka prata med en valp, på crack, som bara såg en ekorre och möjligen har att kissa.

Vänligen notera att detta är på intet sätt en reflektion av hur jag känner om dig.

Detta är bara mig... oh skit min grabb är att slänga sand på en annan kid, oh shit han är under vatten, åh, min gud, hur är han redan uppe vid lekplatsen, HEJ SÄTTA ATT KLIPPA NER MISTER!!! Vad äter du nu??? Är det faktiska mat??? Okej, sorry, var var jag? Och DETTA är exakt vad jag menar.

Vet bara att jag saknar dig och jag lovar att när mina barn blir 33 jag kommer att kunna sitta ner och fånga upp alla de fantastiska saker som händer i ditt liv.

Tills dess är det bokstavligen kommer att bli en skit shoot. Jag är kvar med inget annat val än att berätta för er att jag kommer se dig i 30 år, för nu vill jag lämna till det barn.

Mina djupaste ursäkter,

Mig.

Om du gillade den här artikeln, chef över till att gilla vår Facebook Sida Det är Personligt en all-inclusive utrymme för att diskutera äktenskap, skilsmässor, sex, dejting, och vänskap.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar