Vi Måste Prata Om Grå Pubes

Jag tror att vi alla kan erkänna, även om vi inte tror att vi har ett fåfängt ben i vår kropp, som när vi fick vårt första grå hår, det var lite oroväckande — även om vi omfamnade det. Det är ett tecken på åldrande som påverkar de flesta av oss på en viss nivå som vi stirra in i spegeln och undrade om vi skulle plocka bort det eller lämna det.

Grått hår kan börja gro någon gång i ditt liv beroende på din hårfärg och dina gener. Vissa ser sina första tecken på grå i sina ögonbryn, vissa på sitt huvud .

Vissa av oss gillar att färga skiten (skyldig) medan andra ser ut som en fantastisk silver fox (jag önskar). Men den verkliga överraskningen för mig kom när jag upptäckte att grå hår på mina nedre regioner. Grå jäkla pubes! Det var något som jag aldrig någonsin kunde ha varit beredd på, som alltid.

Som en kvinna i 40-årsåldern, jag är ganska bekant med min kropp och in i med min skål med honung på den vanliga, men det är bara andra dagen och samtidigt ge mig själv en vax, såg jag något som gjorde mig mer upprörd än grått hår blommande runt mitt tempel: My lady gardiner börjar visa tecken på åldrande också. Jag märkte ett grått könshår gjorde en dubbel ta, säger till mig själv att det var blond, då insåg jag har aldrig varit blond — inte ner det ändå (mattan inte matchar draperier). Sanningen skall fram, jag är lite oroad av denna nya besökare.

Jag vet att det är löjligt. Det är inte som att jag går runt på stan som vill visa upp min gräset på fältet. Ingen faktiskt ser det, men visst, när ditt gräs har börjat gråna, är det verkligen påminner dig om din ålder.

Det skakade mig upp en bit och fick mig att inse hur mycket jag bryr mig om utseendet på min dam trädgård. Jag vill ha det i tip-top form. Ska jag dra ut ogräs? Kanske några färgen skall vara roligt och dölja det faktum att min lägre lås vänder silver ? Jag tror att hot pink skulle vara sexig och — hej! — vilken överraskning för en manlig friare.

Jag kunde få hela bush blev av, men när det växer tillbaka, det är för obekvämt för mig, och jag gillar ganska lite fyllighet i området. Det håller jag känner mig trygg och varm. Utan det jag känner för kal och naken.

Kanske kommer i grått och en i en tid med en pincett kommer att arbeta för en bit, men jag är säker på att det kommer inte att dröja länge innan det finns alltför många och jag kommer inte att kunna hänga med. Plus, aj . Jag borde verkligen spendera min tid att göra mer produktiva saker än försöker plocka könshår hårstrån.

Efter att ha ett par veckor för att vänja sig vid tanken av salt-och-peppar pubes, bestämde jag mig för att säga fuck it. Jag kommer att omfamna mitt ändra könshår hårstrån och tacka dem för deras trogna tjänst under åren genom att låta dem åldras med stil. Jag är ganska trött på att hålla upp med att behålla ett ungdomligt utseende på de platser som visa, så varför bry sig om en region som är zippade upp 99% av tiden?

Jag är fortfarande underhållande idén av färgning min muff hot pink eller elektrisk blå bara för att jag kan, och jag tror att det skulle vara kul. Jag har övervunnit många prövningar och vedermödor i mitt liv, inklusive en skilsmässa, så jag förväntar mig inte grå pubes att kasta mig for en slinga. Men de gjorde det. Åtminstone mina ögonbryn är fortfarande säker.

ADVERT

Lägg till din kommentar