Sagor Från Pantsuit Nation: Jag Är Med Dig

Eftersom min portugisiska mormor bodde i Florida under den tid av Jim Crow-lagarna var frågade gång på gång för att lämna en restaurang eller badrum på grund av hennes mörka solen kärleksfull huden.

Eftersom min son, trots att min man är ljus hy och blåa ögon, var född med den underbara hud och tajt lockigt, svart hår, och har blivit ombedd av vuxna upprepade gånger varför är hans hud är så mörkt när hans systrar är så mycket bättre, trots att deras ansikten är så lika.

Eftersom vi måste sluta se varandra som en färg när vi är alla samma, och jag vill inte att mitt barn att leva i en tid och på en plats där de är uppdelade i en låda för någons ideologiska komfort.

Eftersom jag har två vackra, starka döttrar som kommer att sätta eld på den här världen och inte behöver någons tillstånd att göra så.

Eftersom jag är en blå långhårig, 43 år gamla, älskade fru på en livslång Republikanska som hellre sitta ute i detta val (fortfarande arbetar på honom att hoppa lag) än att inte stödja mig.

Eftersom jag var ett barn av teen föräldrar som inte kunde försörja en familj och förlitade sig på matkuponger, välfärd och gratis lunch medan vi bodde i rum ovanför en kvinna som är bosatt där vårt badrum var utanför dörren och nu är jag välsignad med att vara bekväm topp 1%, aldrig någonsin att glömma hur livet är omständigheter som ofta har något att göra med den värdighet av någon eller sin bil, passion eller intelligens och att ALLA förtjänar sin chans.

Eftersom jag är hoppfull om att även om 90% av våra vänner stöder Trump (skatt skäl skulle jag tro) att de ser att i deras hjärtan så att de verkligen tillbaka en annan kandidat.

Eftersom jag väljer hopp och kärlek över alla hatar dom och divisiveness.

Eftersom jag tycker att hon kan göra det här (och jag kämpar paralyzingly rädsla posta detta av rädsla för henne.)

Jag är med dig.

I. Am. Med. Hennes.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar