Sagor från Pantsuit Nation: Min Dotter Förtjänar Bättre

Jag är med henne helt enkelt för att jag växte upp i en knubbig liten tjej.

Jag minns att jag hade saker som sagts om mig, till mig, skrek på mig, en is boll kastad i mitt ansikte. Saker sa mycket liknande till vad du har hört kommer direkt ur Trump. Jag kommer aldrig ihåg att säga en sak till svar. Jag hoppas att ingen hörde det, att mina lärare, föräldrar och vänner inte vet. Jag vill inte dra uppmärksamhet till mig själv, jag kände att jag var tvungen att vara smartare, roligare och snällare så att andra inte skulle se på mig och omedelbart hatar mig.

Det värsta är att jag trodde det, att jag var en fet äcklig gris. När du är ett barn du lär dig att tro på andra och att alltid tala sanning, vad de sa, mitt sinne summeras för att vara sant. Som vuxen har jag blivit välsignad med en dotter som jag älskar mer än allt annat i världen. Hon förtjänar bättre än honom, en man som är öppet och offentligt grym, en kvinnohatare, en rasist och okunnig. Unga män förtjänar ett exempel som är så mycket mer än honom, en vuxen man som tar till namn ringer och förlöjliga.

Jag är med henne eftersom jag frågade min dotter ikväll om hon ville bli ordförande och kanske en dag kommer hon att vara.

ADVERT

Lägg till din kommentar