Sagor Från Pantsuit Nation: jag är Med Henne

Som mamma till en Latino barn som fick veta av ett annat barn på skolan, som ett faktum, som om Trump är vd han skulle skickas tillbaka till Guatemala (inte ens tänkt grymt, bara som ett faktum...kanske det är värre). Som mamma till en Latino barn som snart kommer att bli en Latino man. Som mor till ett barn som är utländsk. Som mor till ett barn som är ofta det enda barnet av färg i sikte.

Som dotter till en pappa som stöds HRC 100%, men dog i sommar innan han kunde rösta. Som dotter till en kvinna som sprang för lokala kontoret när jag var bara ett barn, som arbetat heltid eftersom hon älskade det, som lärde mig att jag kan vara något jag vill vara.

Som hustru till en man som stannade hemma med vår son för 6 månader medan jag arbetat med att stödja vår familj, och har varit att varje enskild födelsedag fest, skola möte, och sportevenemang i 10 år—och nu även cooks varje natt för oss alla.

Som en kvinna vars första "puss" var som knuffade till golvet i ett tomt rum på en fest och hade med en tunga som fastnat i min hals (och var tvungen att låtsas att jag gillar det för att få ett säkert sätt.) Som en kvinna som trakasseras på högskola för att arbeta med administration att inrätta en obligatorisk våldtäkt utbildning för studentföreningar på campus efter en kvinna i min dorm som var gäng våldtagen på en fest.

Jag röstade idag.

För min pappa, för min mamma, för min man, min son och hans framtid, för flickan i mitt dorm, för planeten, för varenda en av oss. #Imwithher

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar