Ta Tillbaka Vad som är Vårt

Kom ihåg hur jobbigt det var att spendera timmar att få din baby ner för en tupplur, bara för att ha lite asshole ring på dörrklockan och ångra alla dina hårt arbete, lämnar du med en skrikande, unrested barn och en ilska mot uppslagsverk eller Jesu Kristi Kyrka av Sista dagars Heliga? Jag, för en, kommer aldrig att glömma det.

Etsy är fylld med söta små tecken på att försiktigt fråga folk inte att ringa på dörrklockan.

De är söta,

de är milda,

och de är bedårande...

Tja, fuck that shit.

Tillbaka när Jag hade en nyfödd, om någon vaknade att barnet genom onödigt att ringa på dörrklockan, söt och mjuk kommer inte att klippa det.

Detta var vad jag ville hänga på min dörren.

eller denna...

Tyvärr, vi är över att vakna av sovande bebis faux pas nu, men det har varit ersättas med något ännu värre: att äta eller använda saker som jag har köpt enbart för min att äta eller hjälp.

Som den gången jag köpte mig en pint av akut eller chip PMS Häagen-Dazs bara för att senare hitta choklad bitar plockas ut och berätta tale tecken på mikrovågsugnen och nedfrysning uppenbart. Nu, min glass innehålla följande varning...

Och inpackning som Lily insisterar på att använda trots att jag har sagt till henne flera gånger att det är för dyrt, hennes hår inte behöver det och för att hålla hennes smutsiga tassar ut av det? Dessa dagar, det är putsade med detta:

Vill skrämma bort irriterande granne barn som säljer kakor klockan två på eftermiddagen eller fordran chips, smycken och badsalt som din och endast din? Nu kan du!

Kidecals har länge varit mitt val i anpassade klistermärken och dekaler och jag är super glada över att ha designat en linje av Skrämmande Mamma dekaler och dörrskyltar bara för dem. Priserna startar på bara fem dollar och frakten är alltid gratis, oavsett vilken mängd du beställer (älskar den delen!) Jag menar, är det inte dags att vi tar tillbaka vad som är vårt?

Det var en retorisk fråga. Det är naturligtvis.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar