Tar Tillbaka Min Telefon

Jag är inte säker på hur det hände. Förmodligen är den bieffekt av att vara ett tredje barn, dras till äldre syskonens aktiviteter efter skolan med ingenting att göra. Eller, kanske var det för att äta på restauranger som ber för gott uppförande när stjärnorna anpassas för något men. Eller det faktum att hans syster har en iTouch och hans bror älskar datorn och han var kvar med noll elektronik av hans egna. Eller, som jag bara inte kan motstå dessa ögon.

Oavsett orsaken, vi har ett problem, och det har fått ut av kontroll: Evan verkar tycka att min iPhone tillhör honom..... och det inte.

Det är inte bara det faktum att jag har aldrig tyckt om att dela med mig av mina leksaker... hans sätt att använda min iPhone är på väg mellan vår relation. Min telefon och min relation, menar jag. Det var den tid han använde telefonen som ett flytredskap för hans förskola tecken resulterar i en $200 ersättare. Eller den gången när han tog bort ett dussin e-mail i min inkorg som jag är ganska säker på att jag aldrig läst och såg ut som ett rövhål aldrig svara på. Eller när han kastade en episk temper tantrum eftersom jag vågade använda den för att sms: a fram och tillbaka med en vän i mitten av en hurricane. Min telefon är fylld med mer dumma barn " appar än vuxit upp och kära och detta tid, jag är allvarlig. Jag tar tillbaka min telefon.

Jag är inte säker hur Jag kommer att göra detta, exakt, och det kommer inte att bli vackert. Jag kunde gå cold turkey och spänna mig för dagar av vredesutbrott tills han blir över det, eller jag kan gradvis mellan honom för hans teknik spricka. Jag kan försöka vara rationell och förklara för honom varför detta måste vara, eller så kan jag skylla det på någon annan ("Den telefonen människor gjort en ny regel. De är för vuxna endast nu!") Eller Jag kan bara ta bort alla appar och spela dum . Kanske en kombination av alla dessa. .

Tiderna förändras, Evan. Jag älskar dig, men telefonen är min leksak, för helvete. Och jag är klar att dela.

Bara titta inte på mig med de där ögonen.

ADVERT

Lägg till din kommentar