Låt oss Ta Tillbaka Halloween, för Helvete!

De senaste åren har jag märkt en oroande trend: Curmudgeons försöker att ta bort vår semester. Du kan inte ha tagit notis, men eftersom denna grupp ställer om deras uppgift i ett lömskt sätt...

Det börjar runt denna tid på året, eftersom dessa curmudgeons hatar de Tre Stora (Halloween, Thanksgiving och Jul). De hatar den glädje som följer med dessa helgdagar, men, ännu viktigare, de hatar frosseri. Du kommer att börja med att läsa artiklarna: "Spinkig Din Tacksägelse," "10 Tips för Att Undvika att gå upp i Vikt Under Semestern," och "Hälsosam Halloween-Godis."

Oundvikligen, vi bombarderas med tips som "Äter innan du går på fest" eller "Fylla på veggie fack." Äh, ursäkta mig? Veggie fack på en semester part är en förolämpning mot glädje beslutsfattare överallt. Jag bryr mig inte om du går på en 80-dagars cleanse ända tills semester part. Du visar upp för att MITT parti, visar du upp hungrig...eller annat.

Jag, för en, är att stå upp mot dessa hatar mongers. Jag föreställer mig själv som Mel Gibson i Braveheart -- blå krigare ansikte färg och alla: "De kan ta våra liv. Men de kommer aldrig att ta vår semester!"

Jag håller helhjärtat med om att vissa helgdagar har vidtagits för ytterligheter och måste tas ner ett hack. Om en person ber mig att skapa en leprechaun fälla på St. Patrick ' s Day, jag ska gå och Alec Baldwin på sina åsnor. Jag pratar de tre stora här, människor. Och jag börjar med Halloween.

Minns den gamla goda tiden? Dagarna innan sociala medier gjorde alla ett liv expert och en craft geni? Som den underbara lata dagar före Pinterest förstört våra liv? Människor var inte att göra spooky fingrarna ur morötter och hummus. De var inte att göra pumpor av f*kung clementiner och selleri pinnar. Och de se till så skit inte crafting "boo-riffic" goddamned bananer! Och att du skelett tillverkade av grönsaker? Inte få mig att berätta för dig där du kan stoppa det.

Inga – tillbaka i dag, vi åt oss själva meningslösa och proppmätt på saker som Butterfingers, ghost-formade marshmallows, godis majs, och en uppsjö av andra godsaker som härrör från behandlade godhet. Det är rätt-jag sa bearbetade !

Vill du veta hur jag planerar att spendera Halloween? Jag är kickin' den gamla skolan. Jag kommer att coacha mina barn på ABC är en bra Halloween. A) Alltid trick or treat där rika människor bor (duh). B) Binge (och omåttlig och överdriven igen). C) Kokos är för chumps. Vi kommer att rikta hus som ger ut Costco godis (som är rätt, hela effing candy bar!) och ägg husen för att försöka ge oss någon form av hemmagjord skit eller russin. Russin på Halloween kommer att orsaka en zombie apokalyps. Sann historia.

Mamma kommer att se till att de väljer alla hennes favoriter när det ges ett val (tikar måste få betalt, yo). Vi ska äta massor av det som vi vandrar från hus till hus, eftersom det är bara bra för energi. Och då ska vi komma hem, kasta loot på fältet, räknas det, och äta lite mer! Jag kommer att vara där för dem under den oundvikliga socker krasch. Och jag kommer att vara där när de går ut på sängen efter att ha tittat på Hotel Transylvania FÖRBI DERAS LÄGGDAGS. Vi är rebeller (igen, bilden Mel Gibson)!

Säker på att nästa dag ska vi återfå vårt förstånd och vårt lugn. Jag kommer att dela ut godis i anledning och ge resten till vår läkarmottagning. Vi ska äta ren. Vi ska leva efter regler. Vi kommer åter in i samhället.

Men det är en dag, människor. En dag! Och vi kommer att behandla detta holiday gillar det jävligt bra ska behandlas.

Är du med mig?

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar