Någon (Vem Som Helst) Snälla Ta Min Bild

Medan du bläddrar igenom min Instagram-feed, det finns en hel del bilder som kommer att finnas för mina barn och de platser jag varit på. Det finns några natur bilder och memer och, konstigt, en hel del bilder på ett träd som jag älskar, alla späckat med några självmedveten selfies av mig en smula desperat att få till ett foto.

Ett foto.

Men om jag vill att mina barn ska veta att de faktiskt har en mamma (och inte bara en viss dam som slumpmässigt gav dem toast och jagade dem runt med en hårborste), selfies är ofta det enda sättet jag får in i vår familj minne album. De är de enda sättet jag kommer att ses i framtiden att vara en aktiv deltagare i mitt eget liv. Jag vill verkligen finns i mitt barns uppväxter i vissa materiella annan form än som minnen av att jag är den kvinna som torkas av bänkskivor en hel del och ibland gömde sig i badrummet som äter choklad.

Om jag ber någon att ta en familjebild på oss, det visar sig i denna hela . Ögat-i rullning och börjar muttra. Åh gud, någon ber oss att stå stilla på ett ställe i fem sekunder och smile, och detta är det värsta som någonsin har hänt att någon av oss. Det är som om alla att jag är släkt med börjar att ha en tävling för att se vem som kan vara den största idioten. Jag älskar dem, men de är ibland de mest irriterande människor jag någonsin har träffat.

Således selfies.

Här är mamma vandring med sin familj, med en selfie.

Joelle Wisler

Morsan ta en bild på den nya familjen van.

Joelle Wisler

Här är mamma på stranden, ta en selfie.

Joelle Wisler

Vid sjön.

Joelle Wisler

Här är mamma försöker alla sätt hon kan för att få i freaking bild.

Joelle Wisler

Jag är med mina barn alla av tiden, och ändå finns det knappt några bilder på oss tillsammans, om det är mig du tar den. Mammor tenderar att vara memory keepers och livet samlare. Vi är de som säger, "Vi kommer att ha en fantastisk tid, och alla kommer att komma ihåg dessa dyrbara gånger, för helvete." Jag organiserade sak. Jag gjorde lunch. Jag hittade alla dina saknas grejer så vi kunde faktiskt lämna huset. Jag gjorde allt detta skit magiska . Jag förtjänar att vara i den jäkla bild.

Och Kinda jag hatar att ta selfies. Jag är inte bra på det, och det känns konstigt. Jag är inte en tusenårig. Jag förstår inte dem, och jag tror att jag kanske gör det fel för det mesta. Gör du vinklar upp, ner, åt sidan? Filter? Jag är gammal och förvirrad, oftast bara pekar jävla telefonen mot mitt ansikte och hoppas på det bästa.

Så, snälla, någon, vem som helst , ta min bild så att mina barn inte tror att mitt ansikte var lika stor som Nordamerika. Bara s några bilder på vad våra verkliga liv ser ut tillsammans, för oss att umgås, att vara en familj. Uppriktig bilder. Kura ihop sig barnen, skratta, brottning med dem, simma med dem. Jag lovar att jag inte bryr mig om 20 år att mitt hår var inte klar och min makeup-mindre grinande ansikte var borta på kameran.

Jag ska bara vara riktigt glada att se en verklig bild av mig själv som inte tagit av mig själv. Det jag är . Jag var där. Jag hade kul med dem. Jag existerade. Jag gjorde mer än att bara ropa på dem att sluta ändra i sina kläder tusen gånger per dag. Jag var mer än bara ett svävande huvud i själva framsidan av vår familjs liv tillsammans.

Jag vet Jag är inte ensam . I 20 år, alla våra barn kommer att tycka att vi ständigt hade en telefon ansluten till vår utsträckta arm och säger, "Ta en bild med mig! Vänligen leende, få tungan tillbaka i ditt ansikte, inget allvarligt sluta med det."

Låt oss alla bara göra ett löfte att ta fler bilder mammor, eftersom let ' s face it, vi är ganska dålig på att ta bilder av oss själva.

ADVERT

Lägg till din kommentar