Jag Svettas B. O. Prata Med Mina Barn

Som en preteen jag plockade upp på standard kvinnliga grooming tekniker och metoder på samma sätt som många unga tjejer gjorde på 80-talet: Finns Du Gud? Det är jag, Margaret . Oh, och även att årskurs 5 flickor-bara video med massor av vita byxor-bär, spela tennis och cykling.

Jag var ganska beredd på benet rakning, period förvaltning, bras och stötande hår på kroppen. Vad jag förbises var deodorant. Det verkade bara milt viktigt, och jag var mer orolig för den skrämmande tampong införandet processen med vad som såg ut som en liten kartong toalett papper röret än att hålla min stank i schack.

Medan jag stuvade om vad som skulle säkerligen INTE vara en mild glide, jag missade memo on deodorant/antiperspirant helt och hållet. Jag vet fortfarande inte skillnaden mellan de två. Sanningen är ... jag fortfarande har inte fått pm. Det är nog skickat till mig, men jag antingen trodde det var skräp post eller tänkte att det levererades till fel hus.

Jag har gym class minnen av flickor flippar ut eftersom de var av deodorant. Under tiden, tänkte jag, "jag har glömt min också ... för alltid." Jag undrade om någon märkte att jag hade hoppat över denna lilla steg på personlig hygien hierarki, medan mina väninnor gick in i hög-växel drama om de klimatförändringar som händer i deras armhålor.

Är du lite bekymrad över min nuvarande arom ännu?

Det är inte att jag är luktfri, i själva verket är min high school pojkvän berättade för mig att mina fötter luktade som "den ånga av en elefant röv," en fråga som tyvärr ännu inte löst sig. Jag har en hel kropp är värt funk vara omväg till en liten och avlägsen pedi-utgången.

Tillbaka till armhålorna, dock.

Vid någon punkt jag ansåg det onödigt att bära deodorant, och jag såg aldrig tillbaka. Jag var osäker på om alla typisk tonåring oro, men av någon anledning trodde jag mig över att behöva roll-ons och sprayer för att göra min närvaro acceptabel under en styv bris.

Det var inte som om jag aldrig gjorde någon form av utredning i frågan. Mitt äventyrliga man har genomfört en djup andning sniff test och rapporterat att halterna ligger långt under den högsta tillåtna gränsvärde.

Är han bara används för att min lukt?

Är han trevlig?

Finns människor som ljuger för mig?

Eller är jag en unfragranced missfoster?

Finns det andra därute som mig?

Ska vi enas och använda våra krafter för bra?

Det märkliga är att jag är extremt känslig för andra människors B. O. jag pratar stop, drop and roll känsliga. Jag har varit kända för att använda turtlenecks som hinder för att hålla från att lukta andra i hissar och på holiday kyrkans tjänster som de börjar att förstöra.

Nu när jag har barn, och det har slagit mig att de också kommer att missa deodorant memo, med tanke på deras dåliga roll-on roll-modellen. Kanske borde jag se till att de läser den. Det är en tanke som smyger sig på när jag får en doft av deras svettiga huvuden som luktar våt hund som jag går på för sent på kvällen tuck-ins.

Jag är mer angelägen om att ha underarmarna prata med mina barn än vad jag är över att ha andra att prata. Jag har aldrig varit en deodorant användaren, så vem är jag att tala om för dem hur och varför man använder det?

Kommer deras pappa måste få prata med dem? Jag kan inte angående min dotter till en pappa som levereras grop prata. Nej, när det är dags och hon är inte längre att lukta like Teen Spirit, jag antar att jag får dra en "Gör som jag säger, inte som jag gör" prata och direkt med henne till lämplig gången i Mål. Som tur är, hon kan Google skillnaderna mellan antiperspirant, deodorant, och allt annat som har kommit fram sedan jag sist kollade på 80-talet.

Kanske #NaturalPits eller #RockYourPheromones kommer att vara trender och låt mig slippa undan.

Eller kanske genetik kommer att vara till hennes fördel och även hon kommer att vara naturligt oparfymerad ovanför ankeln. Precis som jag och min kartong applikator tamponger.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar