Ja, Jag Svär På Mina Barn

Jag svär på mina barn.

Ja, jag sa det och jag menade det. Varje dag, jag svär på dem.

Jag skäms inte för att erkänna det.

Våra barn kan vara skitstövlar. Säg mig ditt barn har inte någonsin förtjänade att vara förbannad på och jag ska kalla dig för lögnare.

Jag ska till och med gå så långt som att säga att jag tror att svära på att mina barn gör mig till en bättre förälder.

Jag pratar inte svärord som "helvete" och "helvete". Åh, nej. Jag drar ut de stora kanonerna. De fyra brev och kära som jag är ett så stort fan.

Nu, jag skulle aldrig skrika obsceniteter direkt min avkomma. Uppenbarligen.

Men när Lily skriker att jag förstört hennes liv genom att ta bort de varma rosa hårfärg som kom med sin nya Moxie Docka som var färgning hela första våningen i mitt hus, jag maj har bara sett ords "käften" flyta över hennes huvud i min imaginära kommentar av scenen. Och det kan bara ha hållit mig från att verkligen förlora det med henne.

När Även kok stryk på golvet eftersom jag inte låta honom ha en tredje väska av Guldfisk innan lunch, sjunga en liten sång som går "på käften, du smärta i min röv. Käften, min kära." i mitt huvud, på något sätt, gör det nu mer uthärdlig.

Och, Ben ständiga gnäll kan blockeras av min fråga: "kommer du någonsin att stänga din lilla jävla mun, du irriterande barn?" i mitt huvud. Logiskt, jag vet att svaret är "inte troligt", men bara frågar alltid får mig att känna mig bättre.

"Are you fucking kidding me?"

"Bara jävla skjut mig nu."

"Fuck off, älskling."

Inte att säga dessa saker betyder att jag älskar mina barn något mindre än en icke-svordomar mamma? Nej. Gör det mig till en dålig förälder eller förebild? Nej, jag tror inte det.

Eftersom, genom att tro att dessa fruktansvärda saker, jag håller mig från att faktiskt säger något hemskt för dem. Som jag hävdar, skulle vara mycket värre.

Det är en coping mekanism, av olika slag. Ett verktyg för att överleva moderskap.

Så, nästa gång ditt barn skriker på toppen av hans lungor att han inte vill att dusch eller behovet av att borsta tänderna eller att nej, han kommer inte att sluta håna hans syskon trots ett hundra och tre varningar, vänd honom i huvudet.

Jag vet han förtjänade det.

ADVERT

Lägg till din kommentar