5 Tips För Efterlevande Barn Utbrott

Jag erkänner, det har varit några år sedan jag har haft småbarn eller *verkligen* små barn i min vård. Mina barn är i skolan nu, och vi är i en sweet spot för föräldraskap. Men jag minns alltför väl den härdsmältor och galenskap av barn fas. (Jag försöker att hålla det i åtanke när jag kommer in i härdsmältor och galenskap av tween fas.) Jag har några imponerande slaget ärr att visa för mina år på barn diken.

Under dessa år hade jag ett par tricks i min väska (tillsammans med smutsiga kläder, kracker smulor, och mini-flaskor sprit). Och jag tänkte att jag skulle ge er några tips från denna erfarenhet i hopp om att de kommer att tjäna dig så bra som de gjorde för mig.

1. Har kritor i väskan hela tiden. En av de freebie-apparater från din lokala restaurang kommer att göra. Dra kritor ut på läkarmottagningen. Tala om för barnet att han kan dra alla över skyddspappret på tentan bord; det finns ett oändligt utbud. Det här tipset på allvar räddade min mentala hälsa under de år som väntar och väntar på läkarens kontor. Om den lilla pip-pip händer för att få lite krita på väggen, väl, så var det. Det är läkarens fel FÖR FAN GÖR DU VÄNTA SÅ JÄVLA LÄNGE. Om du är jorden medvetna och var orolig för att slösa papper, oroa dig inte. Kritor fungerar också för fysisk komedi. Lär dina clowner att hålla sig kritor i deras näsor och öron för timmar av roligt. Om en krita fastnar—oroa dig inte—du är redan på läkarmottagningen.

2. Använda mutor frikostigt. Vi pratar om små monster barn här—lagar gäller inte, så du behöver inte vara rädd för mutor. Jag höll snack-storlek M&Ms i bilen hela tiden när min dotter var i fruktansvärt-mislabeled "Fantastiskt 3s." Innan du lämnar en playdate eller annat kul ställe, skulle jag viskar till henne, "Lämna denna plats utan att gråta, och du kan M&Ms i bilen." Det fungerade varje gång. (Ja, förutom den tid jag bar henne över min axel ut i den mall som skriker. Och några andra gånger.) Låt oss bara säga att det fungerade fler gånger än inte. Mina vänner visste aldrig hemligheten av min perfekt barn som uppförde sig. Om du fortfarande har problem med att rationalisera muta, kom bara ihåg att M&Ms kan även användas som sortering och räkning av verktyg. Och choklad alltid får dig att må bättre.

3. Illusionen av val. Kräsen Byxor inte vill ha pasta till middag? Bra. Berätta för henne att "Du kan ha det eller rutabagas. Du väljer." Hon kommer aldrig att plocka rutabagas. Hon brukar äta annan mat (eller gå till sängs hungriga). Och det är fan kul att höra hennes försök att uttala ordet i fall det slår bakut. (Det aldrig tillbaka-sköt på mig.) Även om den gör det, ingen egentligen vet vad en rutabaga ser ut eller smakar så det är bara att hitta den mest avskyvärda sak i ditt kylskåp och servera den till förrädare.

4. Lägg det på din "önskelista." Detta fick mig ur så många butiker (okej, mest Mål). "Moooooooom! Jag vill ha det!" "MAMMA! Jag måste ha det." "Mamma, jag WAAAAANT!" Jag skulle helt enkelt svara: "Okej, en vidrig kära. Låt oss sätta det på din önskelista." Och jag skulle ta en bild av objektet. Som verkade för att tillfredsställa min son, och vi kunde genomföra vår shoppingrunda. Detta tips hjälper också när man är berusad och att beställa en sista-minuten-födelsedag gåvor på nätet eftersom du tog en tupplur istället för att handlat under en gratis timme hade alla dagar i veckan. "Vad fan gjorde han säger att han ville?" Bara kolla i telefonen.

5. Stash en sucker i första hjälpen-kit. Gör det socker-gratis om du måste. Men, allvarligt talat, det finns ingen första hjälpen artikel viktigare. "Awwww, som är så snäll!" säger du. Ja, ja, det kommer att göra the kid att må bättre och le lite. Men mest sucker är så ATT DU INTE BEHÖVER LYSSNA TILL DRAMA QUEEN SKRIKER OSAMMANHÄNGANDE ÖVER EN liten, LITEN REPA. Att sucker stänger henne rätt upp. Kanske stash två suckers. Och en liten flaska whisky för dig själv.

Och där har du det. Dina resultat kan variera, men jag uppmanar dig att ge dessa tips att prova. Mina barn verkar bra. Egentligen. (Jag är fortfarande gömma undan lite pengar bort i terapi burk.)

Relaterade inlägg: 25 Sätt Att Irritera Ett Litet Barn

ADVERT

Lägg till din kommentar