15 Tips För Att Överleva Semestern

Vill du hitta själv kör i cirklar, skriker som en vild kvinna, "Semestern kommer! SEMESTERN är på väg!" dagar innan krossa massa gifting och familjär äta är att börja med? Du är inte ensam.

Hanukkah, baserat på den Judiska kalendern, flyttar runt varje år, till skillnad från Jul eller nyår, och smyger upp på dig när du minst anar det. Dock, även om det var samma dag varje år, men jag vill ändå vänta till sista minuten, Inget som gillar spänningen och spänningen av att vara på en viss tid – jag får min kicks där jag kan.

En timme innan familjen kommer till mitt hem, lagade middag och hem lagade jag menar ta ut på våra fina rätter – jag satte ett par menorahs här, några dreidels det, och när jag verkligen i brand, jag hänger våra dreidel strumpor på manteln med scotch-tejp och linda våra räcke med glänsande blå och silver tinsel som ser ut som Liberace liv här. Jag gillar att göra det festligt. Jag är classy precis som att. (Se upp, Martha Stewart.)

Det är verkligen en härlig tid på året. Jag älskar "Festival of Lights", julbelysning, och bra belysning i allmänhet. Jag kan inte se värda ett dugg i dessa dagar så jag äntligen kan hitta min väg runt när staden är alla fina och lyser upp.

Men dagarna flyger förbi och jag känner mig mindre glada och mer glupsk, som min förhalning är rekordstort och min gåva lista för familj, vänner och lärare har expanderat som min midja-line efter att andas in en låda av Se ' s. Det är mycket att göra, som att räkna ut hur att spela in mina favoritprogram som jag kommer sakna när jag underhålla familjen och vilken restaurang vi ska välja att ta ut från. Där är tomtenissarna när jag behöver dem?

Semestern bara inte skulle vara densamma även om de inte kör du batty, men lite mindre stress inte skulle döda oss. Så jag satte ihop lite tips för att hjälpa till att minska din belastning. Här går:

1. Berätta för alla du gå ut på stan... men faktiskt inte lämna.

2. Aldrig gå till samma frisör eller manikyr mer än en gång. En mindre gåva!

3. Dölj din skala och bara bära säckiga kläder.

4. Dra långa swirly mustascher på alla leende ansikten i din hög med julkort.

5. Byta från vanliga till decaf, och decaf till 20% bevis.

6. Har choklad vid varje måltid.

7. Inte alla av din semester shopping en livsmedelsbutik (alla presentkort kommer att göra).

8. Avstå från presentpapper och julkort, cuz att du är "gröna".

9. Om underhållande under semestern, bara göra "pot luck." Ännu bättre, göra varje måltid, "pot luck." Barn, du är på din egen.

10. Försök att undvika att lämna huset från Nov.Den 26 – Jan.2. Tänk på den gas du kommer att spara!

11. Insistera på att alla bära rött eller grönt eller blått och silver, eller vilken färg kombination exakt visar vad de firar semester, för att hålla sammankomster livlig.

12. Spara tid och pengar (woohoo!) från att färga håret och bara berätta för alla att silver tinsel.

13. Re-gifting är helt acceptabelt. Kom bara ihåg att inte regift objektet tillbaka till samma person. Alltför obekväma.

14. Skratta mycket, det kommer snart vara över. Dricker en hel del, det kommer att gå ännu snabbare.

15. När allt annat misslyckas, spike ditt kaffe med äggtoddy morgon och kväll.

Oavsett vilken semester du fira, kom bara ihåg att det är den mest stressande, um, underbar tid på året. Trevlig Helg!

Relaterade inlägg: 5 Lovar jag att Göra För julhelgen

ADVERT

Lägg till din kommentar