10 Tips För Att Överleva Sommaren Med Små Barn

Fyra dagar i skolan kvar och räkna. Hur kunde detta hända? Nej, allvarligt, hur ?! Var inte det bara Mars? Jag svär att det var...

Med sommarlovet praktiskt taget på oss, jag har satt ihop en liten Sommar Survival Guide. Dessa är mina beprövade och sant, som jag lärde mig den hårda vägen objekt för att se till att ni alla kommer ut i ett stycke komma September. Jag skulle verkligen sakna dig om du inte gör det.

1. Popsicles och glass . Någon har föreslagit mig att träna barnen att tänka på glass lastbil musik innebär det att den är slutsåld på glass. Det kan vara det bästa tips jag någonsin fått från den här bloggen. Att vara en hjälte med ett stash av dina egna.

2. En uppblåsbar pool . Besök poolen är bra, men det kan också vara en stor smärta i röven. Jag älskar billig plast som sitter i den främre gården hela sommaren. Stilrena, det är det inte, men det har barnen i timmar och kräver inte att jag ska lida i en baddräkt.

3. Vatten kanoner . Jag hatar vapen med en passion; jag kommer inte att köpa mina barn gun leksaker eller låta dem spela skytte spel. men vatten pistoler är undantag. Ju större desto bättre.

4. Ett bibliotek pass . Gratis + luftkonditionerade = Himmelen.

5. Konst & hantverk projekt . Du kan aldrig ha för många. Nästa gång du är på Dollar Store, rea på allt du kan hitta och hålla fast allt i en stor låda. Spara för en regnig, eller på annat sätt olycklig dag.

6. Solglasögon . Jag har ingen aning om var alla ute solglasögon försvinna, men de verkar bara gå vägen strumpor. Denna sommaren, jag är att se till att ha gott om.

7. En inomhus-tält . Ett tält ger timmar av roligt för barnen. På en solig dag, det ger skugga och andrum. På en regnig dag, ställa upp inuti och låt barnen ha en picknick i det. Det var hands down den bästa investeringen jag gjorde förra sommaren.

8. En mors helper . Barnvakter är bra, men dyra. Hitta en uppriktig tio år gammal i ditt närområde och betalar henne för att leka med dina barn. Tio är den perfekta åldern, de är hårt arbetande och ivriga att behaga, men kommer inte att ge dig attityd eller spendera hela tiden textning. Plus, om du haffa dem är unga, de kommer att känna tacksamhetsskuld till dig för många år framöver. Eller, så hoppas jag.

9. Solskyddskräm . Ingenting ruiner en bra tid som en solbränna. Jag tror spray solskydd är den bästa uppfinningen någonsin.

10. Sanity-sparare för dig . Jag är delvis att Sangria under sommaren, men oavsett flyter din båt. Du kommer att behöva det...

Kombinera alla ingredienser nedan, och ställ i kylskåp i fyra timmar eller över natten.

  • 1 flaska rött spanskt vin
  • 1 dl apelsinjuice
  • 1/2 hackad ananas
  • 1 apelsin, skivad
  • 1 citron, skivad
  • 1 lime, skivad
  • 1 dl Sprite

Ignorera barn och sip bort. Skål!

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar