Överraskning Ägg Behöver För Att Gå Och Dö

Jag trodde att min dotter hade officiellt gått för långt när vi råkade hitta en YouTube-video av en vuxen kvinna med nyligen anlagda händer att öppna påskägg och pratar om deras innehåll. I detalj. Om och om igen. För 15 minuter raka. Vi såg det, jag skrattade åt hur dumt det var.

Det har varit månader, och jag skrattar inte längre. Precis när jag tror att jag har sett dem alla, en annan man dyker upp med en ny karaktär och en ny vinkling på det. Vill du titta på någon "hake" ägg i en pool, och sedan öppna dem och visa dig vad som finns inuti? Du har det! Vad sägs om ett sortiment av påskägg insvept i Play-doh att någon med alldeles för mycket tid på sina perfekt manikyrerade händer tillbringade utsmyckning för att se ut som de olika känsla från Inifrån Och Ut ? Kommer rätt upp. Ganska mycket vad show, film eller tema som ditt barn är i har en överraskning jävla ägg video för att gå med den. Vilket innebär så henne gillar förändring, dessa jävla ägg kommer inte att gå bort. Bara skitbra.

Dessa ägg som driver mig galen. Jag avskyr dem och de vuxna att fortsätta att göra dem. De är ett klassiskt exempel på att bara för att du kan, betyder inte att du ska. Jag menar, ärligt talat, vad självrespekt vuxna tillbringar sin fritid för att köpa små leksaker till att packa upp i ägg, lägger ut dem för presentation, manikyr naglarna och sedan registrerar sig öppna jävla saker och faktiskt agerar förvånad över vad som finns inuti? Människor med för mycket fritid, som är vem! Om jag hade en ledig timme, eller ens en extra 15 minuter, jag skulle spendera det mycket mer klokt. Och jag skulle säga att varje sina egna, men nej, det är ingen ursäkt för att denna typ av beteende.

En av de värsta delarna är alla andra dumma skit YouTube nu tror vi kan vara intresserade av att titta på. Som en vuxen vuxen spelar "låtsas tandläkare Peppa Gris" och utför en tandutdragning på Shrek. Eller någon som agerar ut "Peppa går till sjukhuset för operation" med figurer och ett sjukhus för alla ställa upp. Ja, detta är nu faktiskt saker att automatiskt dyka upp om jag inte är snabb nog att gå ut till huvudmenyn efter att ett ägg video är över. Jag behöver inga fler dumma skit att titta på, men tack vare YouTube. Och vad är det med alla konstiga medicinska förfarande tema-innehåll ändå?

Vi bevakar nu överraskning ägg nästan varje dag. Det är val "screen time" - verksamhet, och förvisso en av de mest effektiva sätten att squash en fruktansvärd två härdsmälta. Och min dotter kan inte bara titta på någon dum ägg video, hon vill specifika: Tass Patrull snälla. Jag vill titta på Peppa Pig ägg. Jag bokstavligen med hjälp av dessa dumb-ass video till coax min 2-åring hem från parken, eller att plocka upp sina leksaker. Och uppenbarligen är jag inte ensam; dessa filmer har miljontals visningar. Miljontals. Alla mina vänner förälder med småbarn vet exakt vad jag pratar om (jag kan säga eftersom jag får en eye roll-och stöna när de kommer upp). Och de vänner som är tot-mindre tror jag är helt bat shit crazy när jag talar om den "överraskning ägg upproret." Det är uppenbart att de inte vet. Lucky.

På allvar, vem tänkte på denna idé, och vad fan är det för fel med dem? Vad skulle kunna driva en vuxen tänka att det är en bra idé? Och som föräldrar, varför i helvete gjorde vi någonsin låta dem komma in i våra hem? Jag lovar att jag skulle ta tillbaka det om jag kunde. De är värre än Teletubbies eller Barney. Om jag inte tror att jag skulle fastna titta på dem förutom att ägg skulle jag nog införa dem i mitt hus för att titta på istället, men jag är för rädd att jag ska bara vinden upp att titta på båda.

Det finns massor av andra saker som jag hellre gör med min tid, som att diska, tvätta, städa bakom spisen, och långsamt hugg mina ögon med en gaffel. Dock, på en regelbunden basis, efter att ha hört min dotter (som aldrig tycks glömma något) frågar så artigt att "titta på äggen, snälla, Mickey och kära," jag grotta och det är tillbaka till ruta ett. Ägg på TV, ägg på tablet – hon bryr sig inte så länge som hon kan titta på äggen.

Det värsta är när du är någonstans du bokstavligen inte kan göra ägg visas och en "jag vill titta på äggen" härdsmälta kommer på. Telefonen dog, du av Wi-fi eller YouTube är inte laddas tillräckligt snabbt. Är du körd. Min dotter hittade nyligen en plast påskägg någonstans runt vårt hus. Det dumma är nu i min bil och hon faktiskt leker med det mer än några av de leksaker som jag spenderade mycket pengar på. Stäng det. "Mamma, kan du öppna den och se vad som är på-se?" Hon öppnar det och precis som i filmerna är chockad för att hitta det hon gör bara insidan kvar. Som är bedårande och faktiskt acceptabel eftersom hon är två. Detta är inte acceptabelt beteende för en vuxen, och det måste sluta.

Överraskning ägg trenden är ökande med något slut i sikte, och det är ungefär lika hemskt en trend som män i lila skinny jeans. Jag är redo att börja en mamma uppror mot ägg. Ja, jag inser bara hur dum som det låter, men jag är för alternativ här och mitt tålamod är i avtagande. Jag vet att barn trender kommer och går så snabbt och tyst, men ärligt talat, jag hoppas och ber dagligen för att flytta till nästa irriterande fas. Något annat ... men sedan igen, var försiktig med vad du önskar.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar