17 Bombsäkert Sätt för Att hamna På någons Fekal Roster

Min bästa vän och jag har ett talesätt när vi är irriterad av någon eller en situation. Vi bara titta på varandra och säga, "jag hatar människor." När någon har ständigt irriterade oss, vi förlåta, men det har vi inte glömma. Nope. I själva verket, vi har en kör skit lista av människor som vi inte kan stå för eller som har gjort oss illa på något sätt.

Och när du är på vår skit lista, det finns ingen väg ut. Ledsen, inte ledsen.

I själva verket, jag underhåller flera som kör listor över personer som har gjorde mig förbannad. Jag har en för arbetet, skolan, föräldrar, och en hel lista ägnas åt de anställda som jag inte kan stå på mina kabel-företag. Samtidigt som jag är en ganska tolerant person, jag måste erkänna, det finns vissa överträdelser som kommer att få mig att kasta dig ett sida-öga som jag piska min penna och skriva ut ditt namn i bläck på min "att Du är på min sista nerv" lista.

Jag är chef för en ganska lång men skiljer fekal arbetstidsscheman, thankyouverymuch. I själva verket, jag kanske bara har för att få denna notebook bara så jag kan hålla min lista över tvåa demoner allt på ett ställe. Och oroa dig inte, du är nog inte på min fekal roster. Ja, jag sa förmodligen . Men om du gör något av följande, alla satsningar är avstängd:

1. Ring på dörrklockan under naptime.

AYFKM med färska helvetet? Påminn mig att återgälda tjänsten nästa gång ditt barn slutligen faller i sömn för första gången på fem dagar.

2. Kissa på en offentlig toalett sits.

Bara sitta ner som resten av oss och sluta få plats våt. Allvarligt, ingen har tid för våta kinder som omfattas i din groddar fylld av urin. Och om du strö när du pingla, vara en sötnos och torka det fan upp.

3. Skicka mig en inbjudan till en direkt försäljning fest.

Nej, jag vill inte hjälpa dig på din "resa" och, ja, jag är säker på att jag inte behöver en "läppstift system" att inte tvätta för 42 dagar. Och nej, Jag är inte köper din Farbror Sam leggings i tid för 4 th i juli . #blessthis

4. Skicka direkt FB meddelanden till 46 av dina närmaste vänner.

Allvarligt, bara sluta. Detta är ofta en inbjudan till någon fest där jag tänkt att köpa något (se Nr 3), men inte alltid. Det är jobbigt när dina vänner börjar lämna samtalet i en massutvandring, utan att säga ett ord, och det gör att du ser ut som en dipshidiot. Ingen vill ha alla de anmälningar som blåser upp sin telefon.

5. Prata skit bakom min rygg.

Om du inte ballsy nog att säga din otäcka vitriol till mitt ansikte, kan du vidta flera platser, och jag kommer genast att lägga till dig till min trogna Gödsel Manifest.

6. Inte med fram-och återgående med playdates.

Visst, jag älskar att ha barnen varje eftermiddag och mata dem med snacks som du sitter i ett tyst hus. Här är en tanke: Varför inte ta mina barn för eftermiddagen innan jag lägger till dig på min Pall Registrera sig?

7. Ett ord: Humblebragging.

NOPE.

8. Falska Vän-itis.

Jag har inte tid för människor som inte kan vara äkta och ärlig. Livet är för kort för personer som sling halvsanningar och täppa upp världen med sina feculence. Om du är en falsk person, du är på toppen av min fekal roster.

9. Ständigt klagar.

Vi får det. Vi vet att din 3-åring fick ett utbrott, och din man är på en affärsresa, och din tvätt är staplade till taket eftersom det är samma skit på vårt hus. Alla behöver ventilera, men inte alla behöver göra det 63 gånger varje dag.

10. Någon som betalar uppmärksamhet till Kardashians.

Jag kan bara inte med dig, och nu är du också på min fekal roster. Ledsen, inte ledsen.

11. Stöd Trump.

Gå vidare och säga, "Men hennes e-post!" till mig så jag kan lägga till dig till toppen av min skit listan. Min Trump anhängare skit listan är YUGE, säger jag. Vid denna punkt, om du inte har ändrat dig, vi har bara inte vara vänner.

12. Kasta en medarbetare under bussen.

Det finns tillräckligt med framgång för att gå runt, så om du klo din väg till toppen av företagens stege med hjälp av andras ryggar för att få det, du är så på min lista. Gör inte det, och inte vara den första personen att alltid peka ut alla andra uppfattas fel eller du kommer att vara på hela kontoret är fekal roster.

13. Be mig att titta på dina barn, eftersom jag är en stay-at-home-mom.

Visst, jag ska hjälpa dig i en knipa, men om du antar att min livsstil existerar enbart för att du ska dumpa dina barn på mig medan du huvudet av dig till din tegel-och-murbruk jobb, här är en penna. Skriv ditt eget namn på fekal roster eftersom jag inte har tid för ditt skitsnack.

14. Berätta Lögner.

Göra. Inte. Lögn. Till. Mig. Bara inte. Det kommer att sätta dig på dina egna speciella fekal roster listan. Den jag reserv för lögnaktiga lögnarna som ligger som en hund på en matta. Missa mig med att skitsnack.

15. "Svara alla" när ett svar till avsändaren kommer att göra.

Låt oss se: Om någon skickar en e-post från gruppen och ber dig att svara, resten av gruppen kommer att tacka dig för att inte täppa till våra inkorgar med din 18 kommentarer. Det är inte imponerande, men det är irriterande.

16. Vägra att tippa.

Låt mig vara kristallklar: Spets. Ditt. Server. Point blank, period. Fyll inte mig på hur den här gången din mat tog 45 minuter, och pommes frites var inte krispiga, och du bara fick 16 påfyllnad av Diet Coke. Bara vara en anständig människa, och att lämna ett tips eller sätta din autograf på min shit list ASAP.

17. För att inte läsa hela artikeln innan du gör en kommentar.

Kan vi alla hålla med om att alla som inte läser artikeln, och ändå kommentarer måste städa toaletter i helvetets eld med sin tandborste för alla i evighet? Okej, coolt.

Lyssna, det är inte så svårt att hålla sig borta från min lista. På allvar, inte bara vara en komplett idiot herren, följer grundläggande internet-etikett, och tipsa dina servrar. Det är verkligen inte så svårt. Nu, om du ursäktar mig, jag ska gå och fylla på fekal listan anteckningsböcker eftersom jag har en känsla av att jag kommer att fylla upp dem med lastbil.

ADVERT

Lägg till din kommentar