Till snabbköpskassörska, jag Behöver inte Din Dom

"Har du en Fördel kort?" snabbköpet kassan frågar mig, trevligt nog. Denna del är riktiga. Kassan har faktiskt sagt ord, vilket inte kommer vara fallet för de flesta av resten av vår tid tillsammans. Jag ger honom kort, han söker det, och sedan ska vi iväg till världen av onödigt defensiv göra-tro, med tillstånd av mig.

Den här killen är ny, tror jag. Åtminstone har jag aldrig sett honom innan. Vilket innebär att han vet, liksom, mindre än ingenting om mig, och ändå rätt utanför bat, jag fånga han tittar snett på några av mina fryst mat val.

"Vad—de Magra Rätter?" Säger jag, via min tanke vågor. "Ja, de är fulla av salt och konserveringsmedel, men egentligen, jag bara äta dem till lunch. Jag menar, ibland middag, men knappast någonsin. Och jag vet, okej, jag vet att det är ironiskt att den Magra Rätter är staplade upp alldeles intill glass. Inte för att det är någon av din verksamhet, men jag har för att köpa tre olika typer av glass. Jag har en man och barn hemma, okej? Det är inte bara allt för mig. Gud."

Melissa Janisin

(Möjligen Det Minst Realistiska Fotot Någonsin)

Den Magra Rätter och glass passar fint i en påse. Jag hoppas han ser detta. Jag hoppas att han inser hur mycket bra jag gör genom att föra min egna påsar, men han verkar inte kunna tänka sig stolta tankar om mig alls. I själva verket, jag är ganska säker på att en blick av förakt bara lyste hans ansikte. Bra. Eftersom jag vet exakt vad han tänker.

"Titta," jag säger till honom, fortfarande bara i mitt huvud. "Jag ser att du rulla ögonen på chicken nuggets. Jag får det. Men kanske om de inte hade uppfunnit mikrovågsugn i första hand då våra barn inte kunde ha fallit i kärlek med denna typ av skit—har du någonsin tänka på det? Kanske du gillar att komma hem efter en lång dag av arbete och laga en ren, hälsosam måltid från grunden samtidigt som det hjälper med läxor och börjar lite tvätt och gå igenom mail, och sedan kontrollerar för att se om du faktiskt har betalat inteckning eller om du bara tänkt göra det, men gissa vad: Jag bryr mig inte . Och så vad, egentligen? Det är inte som chicken nuggets är alla mina barn någonsin äta. Se till att kött gryta du bara blåste förbi som om det var ingenting? Ja, jag kommer att göra biff stroganoff med att kött! Och jag vet inte ens om biff stroganoff är bra för dig; i själva verket, jag är ganska säker på att det oftast inte, men jag kommer att göra det från riktiga råvaror som går in i en Crock-Pot och inte mikrovågsugn. Också, jag tror att jag kommer att servera den med sparris. Se Det som det är, fryst sparris, just det. Fina, färska är bättre och ekologiskt är bättre än så, men egentligen, kan du inte bara ge mig en paus? Jag köper grönsaker! Titta, där är gröna bönor och även broccoli. Just där. Grönsaker ."

Jag inser att jag har glömt att ta bort objekt från under vagnen. Jag gillar att göra det först, eftersom när jag glömde helt och hållet och blev jagad ut ur butiken med en kvinna som jag vet trodde inte jag var inte försöker stjäla dem. Kassan tack för mig när jag håller upp 12-pack av kost root beer för honom att skanna. Men jag kan se att han är nedlåtande—jag menar, det är så alldeles uppenbart.

"Lyssna," jag säger till honom. "Jag skulle verkligen råda dig att aldrig försöka bli skådespelare, för allvarligt, jag kan se rakt igenom dig. Och den kost som root beer, nej, det är naturligtvis inte för mina barn. Bara för mig. Jag låter inte mina barn dricka diet saker. Mina barn är ganska mycket att dricka bara vatten. Ja, och mjölk. Och choklad mjölk, och jag antar att Gatorade. Åh, de Kool-Aid Störsändare? Naturligtvis, jag vet att de är laddade med socker, men det är inte så att jag köper dem varje gång, för Guds skull. Jag menar, ärligt talat, brukar aldrig köpa sånt. Jag definitivt se till att mitt barn får tillräckligt med vatten från kranen, eftersom i motsats till vad du tydligen tror, det är bara så bra för dig som på flaska och slag. För att inte nämna det inte slösa ton plast varje år ."

Gud, den här killen är svårt. Detta är exakt varför Jag föredrar själv-kassan körfält. Och nu är han nå för spannmål. Utmärkt.

"Okej, sockrade flingor. Du fick mig där", säger jag. "Men bara så du vet, jag används att köpa Fruktig Cheerios, som alla vet är bra för ditt kolesterol nivå. Jag bara avsluta med att köpa dem eftersom de sluta göra dem. Eller kanske denna butik just slutat sälja dem, och om så, skäms på dig i så fall. Jag försöker ge mina barn med höga fiber, hela korn av godhet, men inga . Inte ta bort mina val och sedan döma mig för att göra en desperata val ."

En av de Lunchables kommer inte att skanna. Jag hatar att köpa Lunchables. Tack gode Gud att jag bara köpte två av dem denna vecka. Två inte ser så dåligt. Men jag satsar denna kassa tycker annorlunda. Jag försöker att lugna ner honom, och mina ögon säger, "Ja, jag låta mina barn ta Lunchables till skolan. Sluta titta på mig. Hur gammal är du, egentligen?"

Han inte reagera, antagligen för att, äntligen har han fått för att producera. Jag lämnar det till slut så att det inte blir krossade, men det är också en bra försonande drag. "Se dessa druvor?" Jag vill säga. "De är inte ens på rea. Jag kommer förmodligen att betala mellan $19 och $40 för de druvor, men vet du vad, jag köper dem ändå! Eftersom jag älskar min familj . Vet du hur mycket tid jag tillbringade den sommaren skära upp cantaloupemelon och vattenmelon? Just det, en hel del. Och titta, det är äpplen och päron—jag vet inte ens gillar päron. Och se det här? Spenat och grön paprika och morötter och tomater. Så ser det ut som att alla mina grönsaker inte är frysta trots allt gör det, kompis? Du fick det. Det finns gott om färsk mat i mitt hus, du dömande asshole ."

Tja, det var kanske lite hård. Han tittar på mig rolig? Eller är det ägg? Skulle han kunna döma—"Oh, come on, ägg? Ägg är bra för dig! Jag vet att för ett tag trodde vi att de var dåliga, så är det bara äggulorna var dåliga, äggvita omelett och bla bla bla, men att hålla upp. Nu är de tillbaka till goda. Och verkligen, detta är en perfekt illustration av varför du inte ska döma mig i första hand. Vad är det? Du säger att du inte dömer mig i första hand?"

"Det kommer att vara $267.85, säger kassan, högt.

Jag betalar honom och ge honom ett glatt "Du också!" när han berättar för mig att ha en bra dag. Jag är ganska säker på att jag vann den påhittade argument som vi aldrig hade, så egentligen kan jag bespara vänlighet.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar